Dator > saker att göra med gamla bärbara datorer

 • saker att göra med gamla bärbara datorer


 • Du behöver:
  gem
  . DVD.

  Med sina priser minskar och operativ prestation ökar, bärbara datorer erbjuder nu den lätthet och funktionalitet i stationära datorer, tillsammans med ett anmärkningsvärt utbud av portabilitet. Men till skillnad från stationära datorer, bärbara datorer kan inte lika lätt uppgraderas med undantag för ett fåtal utvalda komponenter. Därför det kommer en tid när en bärbar dator blir föråldrad i form av prestanda och kan inte användas så effektivt som det en gång var. I sådana fall finns det många sätt som bärbara datorer kan återvinnas för annan användning.

  Uppgradera Laptop

  Öka laptops RAM eller hårddisk kapacitet eller ändra den med självstudier online för att lägga till ett nytt grafikkort, CPU eller processor. Detta kan öka sin hastighet och prestanda.

  Återanvänd Hardware

  Beroende på bärbara datorer specifikationer, kan det vara möjligt att återanvända vissa borttagbara komponenter eller sälja dem. Exempel på sådana komponenter kan den optiska enheten, hårddisken och RAM. Dessutom kan den bärbara datorn själv och sitt chassi användas för att reparera liknande modeller från samma tillverkare.

  Använd som Home Server

  Ställ in din gamla bärbara dator som en webbserver som värd filer eller webbplatser. Det är också kan användas som ett nätverk server eller media server, vilket ger trådlös åtkomst till hårdvaran eller filer.

  Begagnade För Virtual Network Computing

  Använd Virtual Network Computing att ansluta din nya bärbara dator till din gamla via Internet och du kan köra det huvudlösa med alla operativsystem. Den bärbara datorn kan köra hela tiden med en minsta mängd makt, kan direkt köra från din nya bärbara dator och kan genomföra tidskrävande automatisk uppgifter såsom hämta en stor fil.

  Som en digital fotoram

  Med hjälp av olika guider på nätet, kan du ta isär din bärbara dator och konfigurera den som en digital fotoram. Denna fotoram kan ta emot filer och manipuleras trådlöst.

  Byt Operativsystem

  Operativsystem som "Puppy Linux", "Damn Small Linux", "Xubuntu," Fluxbuntu "och på webben endast GOS ge alternativ till den senaste motsvarigheter. De erbjuder användarna grundläggande funktioner såsom tillgång till webben, en e-postklient, ordbehandlare och mindre multimediafunktioner med mycket små mängder av systemresurser.

  Använd laptop lcd som en fristående Monitor

  Använda guider på internet den bärbara datorn LCD kan tas bort och användas som en vertikalt monterad skärm. Denna bildskärm kan då fungera som en sekundär skärm för en ny laptop.

  Återvinning

  Vissa återförsäljare nu erbjuda användarna en möjlighet att ge dem deras gamla bärbara datorer för användning i sina återvinningssystem. I utbyte kan vissa system kan också uppmuntra mot att köpa din nästa dator.

  Gör en trådlös brygga

  Använda bärbara trådlösa möjligheterna och internetuppkoppling protokoll delning, kan det vara anslutna till enheter som endast har en Ethernet-port för skapa en trådlös brygga. Detta trådlös brygga kommer att ge trådlös internetuppkoppling till dessa enheter via den bärbara datorn.

  Charity

  Donera din gamla bärbara dator till välgörenhet kan tillåta dem att ge hårdvara till värdiga orsaker som behöver dem som skolor.


Previous:nothing Next:hur man uppgraderar minnet med en snabbare RAM-hastighet

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort och ersätter HP Envy-serien 14 bärbar dator
 • hur reparera datorer träffats av blixten
 • felsökning av en kort usb ljud
 • hur man kan jämföra 17-tums laptop skärmar
 • hur man avveckla en Toshiba laptop
 • Hur återställer jag bläcknivån på en HP f4135 skrivare?
 • hur Recover My Files i verk
 • hur till återvinna en hårddisk snabbt
 • Hur öppnar jag upp IBM R50?
 • hur man använder en BlackBerry som modem