Dator > hur du ansluter två bildskärmar med DVI.

 • hur du ansluter två bildskärmar med DVI.


 • Även om inte ett nytt begrepp, är popularitet köra flera bildskärmar från en dator ökat betydligt på grund av den låga kostnaden för LCD-skärmar och möjligheten att flera bildskärmar ger att göra flera saker och se mer data på en gång. Huvudsakligen används i datorn marknaden, Digital Video Interface (DVI) för att utnyttja den digitala video-kapacitet i LCD-skärmar och grafikkort. Tillverkare av grafikkort har normalt minst en DVI-ingång för anslutning bildskärm. Ansluta två skärmar till en dator via DVI-anslutningar är en enkel process.

  Du behöver:
  Grafikkort med 2 DVI-portar i datorn
  . Andra bildskärmen.
  DVI-kabel.
  DVI-till-VGA-adapter (tillval).

  Windows 2000, XP, Vista och 7


  1.
  Titta på baksidan av din dator med datorn avstängd. Sök efter videon hamnar. Du kan ha en DVI och en VGA eller två DVI-portar. Om du har en av varje, behöver du en DVI-till-VGA-adapter. En DVI-port har en hel del stift sticker ut och en platt bit som sticker ut i hamnen, det är typiskt vit. En VGA-port kommer endast att ha pinnar och kommer att vara en mindre bredd än en DVI. En VGA-port kommer vanligtvis vara blå.
  2.
  Anslut båda kablarna i det tillgängliga videoutgångar. Fäst adaptern om du har en av varje hamn. Anslut båda kablarna till ryggen på bildskärmarna.
  3.
  Starta datorn.
  4.
  Högerklicka på skrivbordet på skärmen som läses in när datorn startar Windows. Du kommer att se en flera alternativ dyker upp i en vit ruta.
  5.
  Klicka på "Egenskaper" och klicka sedan på "Inställningar. "Detta är det område där du kan ändra dina bildskärmsinställningar.
  6.
  Klicka på pilen till höger om rutan under" Display. "Välj den externa bildskärmen och markera rutan bredvid "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" så att det finns en svart bock i rutan.
  7.
  Klicka på "Identifiera" för att bestämma vilken ordning dina bildskärmar är i. Ordna dina bildskärmar för att matcha skärmens inställningar genom att fysiskt flytta monitorer om du inte har dem på plats ännu, eller ändra inställningarna i programvaran genom att klicka på en bildskärm dra bildskärmsikonen i rätt läge.
  8.
  Klicka på "Ok" för att slutföra din bildskärmar.

  Mac Os


  1.
  Följ steg 1 och med 3.
  2.
  Klicka på "Systeminställningar".
  3.
  Välj "Display panelen" och "Ordna".

  4.
  Klicka på en bildskärm och dra den på plats så att den matchar din fysiska installationen.

  tips och varningar


 • Om du måste installera ett grafikkort, se till att systemet kan arbeta med det nya kortet genom att titta på datorns specifikationer och kontaktar datortillverkaren.

Previous:nothing Next:hur man uppgraderar en D600-processor

Relaterade artiklar


 • hur man fångar Windows Live Messenger med webbkamera
 • hur du tar bort en Epson Stylus C84-skrivhuvud
 • hur man gör en usb skiva startbar
 • vad är 64-Mbit RAM minne chip?
 • hur du tar bort processorn från Intel d845gvsr moderkort
 • Hur du ser en streaming-pc TV-show på min TV
 • Hur återställer jag bläcknivån på en HP f4135 skrivare?
 • vad är en ATAPI-enhet?
 • Hur använder jag en scanner / kopiator / skrivare och en dator till fax något?
 • vad är UPnP-protokollet?