Dator > Hur felsöker jag en bror 4750e?

 • Hur felsöker jag en bror 4750e?


 • Den mångfunktioner för en Brother 4750e förenkla många uppgifter används under en arbetsdag. Telefonsamtal, skicka /ta emot fax, kopiering och scanning av dokument kan fyllas med denna maskin. Problem som kan uppstå bland annat papper inte matas som skrivaren inte fungerar när strömmen är på, nycklar som inte svarar när man trycker och dåliga plagiat kvalitet eller fax
  1.
  Kontrollera placeringen av dokumentet vid kopiering eller faxa om kopian kommer ut lutad. Detta orsakas vanligtvis av ställning dokumentet. Ställ in pappersledarna så att de passar i dokumentet, vilket kommer att hjälpa till att hålla papper linje. Om skrivaren inte är att papperet på rätt sätt, kontrollera mataren för att se om pappret är trasiga eller böjda kanter. Detta gör att skrivaren sylt eller foder mer än ett papper åt gången. Överbelasta inte mataren med papper och kontrollera att inställningarna för skrivaren, manuell eller automatisk-du vill ha automatisk. Varsel om pappersfacket är helt insatt.
  2
  bort papper som fastnat genom att kontrollera om Mylarfolie är böjd eller skadad -. hänvisa till bruksanvisningen för placering av Mylarfolie. Kontrollera facket foder och ta bort eventuellt papper som får fångas. Dra inte med kraft, eftersom detta kan lämna bitar av papper i maskinen som leder till fler felmeddelanden av papperstrassel.
  3.
  Kontrollera om status för skrivaren är "offline". Klicka på Brother skrivarikonen och välj "Använd skrivaren online. " Under samma ikon du kontrollera om skrivaren är i pausläge och väljer att återuppta eller avbryta utskriften.
  4.
  Rengör skannerfönstret med en ren, mjuk, fuktig trasa. Detta är det område med det vita fältet och glas. Om denna yta är smutsig sände kopior eller fax kommer att ha streck eller svarta prickar på de dokument som skickas. Öppna den främre luckan på maskinen och ta ut trumman församling för att rengöra koronatråden (var försiktig, eftersom delar kan vara mycket varm) genom att skjuta fliken fram och tillbaka flera gånger för att rengöra. När du är klar tillbaka haken till utgångsläget.
  5.
  Dra ut strömkabeln från eluttaget, vänta en minut och sedan sätter du in uttag. Ibland kan en enkel återställning kommer att rätta nycklarna från att inte svara när du trycker på dem. Nycklarna kan även vara "fast", så försök att gnida dem för att befria dem.


Previous:nothing Next:hur du lägger till ett internt trådlöst kort till en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du installerar minne i en Fujitsu laptop
 • hur man avveckla en Toshiba laptop
 • vad är DDR2 1333?
 • hur man kan påskynda CPU-prestanda
 • hur man återställer ett bios lösenord på Dell OptiPlex gx270
 • hur man backup och återställa hårddiskar
 • Hur fixar jag en HP All-i-ett-skrivare l7555 som inte kommer att fungera över en Ethernet-anslutning?
 • hur du uppdaterar en ATI
 • vad är en IEEE 1394-adapter?
 • hur man konfigurerar en sata moderkort som ide