Dator > Hur återställer jag lösenord på en HP Mini 1000?

 • Hur återställer jag lösenord på en HP Mini 1000?


 • Hewlett-Packard Mini 1000 är en netbook som använder ett administratörslösenord för att förhindra att obehöriga användare kommer åt din personliga information. Om du tappar bort lösenordet för netbook eller inte kan komma ihåg det, måste HP Mini 1000-talet lösenord återställas genom demontering av netbook och ta bort kablar, som återställs användarens lösenord och återställer tillgången till enheten. Enligt den officiella HP site, återställa lösenordet genom att ta ur batteriet också återställer netbook CMOS, som lagrar datum, tid och systeminställningar.

  Du behöver:
  Phillips P0 skruvmejsel
  . Phillips P1 skruvmejsel.


  1.
  Tryck på "Windows"-knappen på HP Mini tangentbord och klicka på strömikonen på popup-menyn. Klicka på "Stäng" för att bekräfta att du vill stänga av netbook. Stäng netbook lock.
  2.
  Koppla bort alla externa kablar från netbook, och dra ur strömkabeln ur eluttaget. Ta bort strömkabeln från netbook och vända enheten uppochned så att locket är vänd nedåt.
  3.
  Skjut batteriets spärrarna mot varandra för att öppna batteriets locket och dra försiktigt ut batteriet ur netbook.
  4.
  Skruva av Phillips PM1. 6x4. 0 skruv och Phillips PM1. 6x6. 0 skruven från batteriet är tomt utrymme, och vända på netbook högra sidan uppåt. Öppna locket och flikarna på vänster och höger sida av tangentbordet för att lyfta den ur netbook.
  5.
  Dra ur noll införandet kabeln kraft kontakten på höger sida av tangentbordet, och ta bort tangentbordet från netbook, enligt HPs webbplats. Ta bort tejpen från toppen av hårddisken och koppla bort hårddisken kabel.
  6.
  Lossa Phillips PM2. 0x4. 5 skruvar runt hårddisken och ta bort det hårda bilresa från enheten.
  7.
  Vänd enheten upp och ner, med botten av netbook uppåt och ta bort Phillips PM2. 5x7. 0 skruvarna på vänster och höger sida av netbook. Vänd enheten med locket uppåt och öppna locket.
  8.
  Skruva av Phillips PM2. 0x4. 5 skruv och Phillips PM2. 5x5. 0 skruvar på vänster sida av netbook, och lyft kanten av den övre luckan för att dra upp den. Koppla ur noll kabel isättning kraft, och dra ut Pekplattan kabel från netbook styrelse att dra ur pekplattan från netbook.
  9.
  Dra ur RTC batterikabeln från netbook styrelse och vänta fem minuter. Anslut RTC batterikabeln tillbaka in i netbook styrelse, och proceduren omvänt för att återansluta delar av netbook. Enligt HPs manual när RTC batteriet är frånkopplad i minst fem minuter, är netbook återställning av lösenord.
  10.
  Anslut strömkabeln till ett vägguttag och tryck på "Power"-knappen på netbook. Stäng av netbook efter att den visas på skrivbordet och vända på netbook.
  Elva.
  Sätt underkanten av batteriet i batterihållaren på netbook, och försiktigt batteriet täckplåt ner att knäppa den på plats. Tryck på "Power"-knappen på netbook, och håll ner "F10" på tangentbordet för att starta netbook Setup Utility.
  12.
  Tryck på nedåtpilen och markera "Säkerhet "och tryck på" Enter. "Markera" Administratör lösenord "eller" Power On Password "och tryck på" Enter ". Skapa ett nytt lösenord och tryck på" Enter ".
  13.
  Tryck på" Esc "-tangenten på tangentbordet, markera "Exit" och tryck på nedåtpilen. Markera "Exit Saving Changes" och tryck på "Enter".


Previous:nothing Next:hur man köper en Dell bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man kan påskynda CPU-prestanda
 • hur man fixar en dator batteri
 • hur man byter hårddisk i en Toshiba SD H400
 • Hur tar jag bort en hårddisk från WD Passport bilaga?
 • hur man återställa raderade filer index dat
 • hur du skriver ut PDF-dokument på min Canon skrivare
 • hur du tar bort ett PCI-massa-enhet Kontrollerkort från min laptop
 • vad är DDR2 1333?
 • Hur du tar isär en Intel iMac
 • Hur konvertera firewire till USB 2.0