Dator > typer av dator Processorer och hastigheten

 • typer av dator Processorer och hastigheten


 • Dator processorer är hjärnan bakom datorn. De finns i olika typer för att förse användare med det exakta beloppet för behandling de behöver för att utföra oavsett uppgift. Datorns processor är vad tar datorprogram bort av hårddisk och laddar in den i RAM (Random Access Memory) som är där processorn faktiskt kommer att köra programmet. Processorn tar hand om att köra alla program som datorn behöver för att fungera.

  Intel i7 bärbara serie Processor

  Intel Core i7 mobila processor Extreme Edition. Intel säger "Detta är det snabbaste laptop processor på planeten. " Denna processor kan du enkelt överklocka din processor vilket innebär att du kan köra processorn snabbare än vad de angivna hastigheten stater. Intel Core i7 har en klockfrekvens på 2,13 GHz.

  Intel Core i7 mobila processor standardutförande är nästa steg ner, men ger mer än tillräckligt med fart för att köra program och gör högpresterande spel. Utbudet av hastighet på denna processor löper från 1,2 GHz till 2,66 GHz beroende på vilken modell av i7 standard du väljer.

  Intel i5 och i3 laptop processor

  Intel Core i5 mobila processor ger ett stort utbud av hastigheten till köra dagliga program och samtidigt bidra till att bevara batteriets livslängd för din laptop. Klockan varvtal för denna processor är 1,066 GHz till 2,53 GHz återigen beroende på vilken specifik modell av i5 du väljer.

  Intel Core i3 mobila processor är den lägre änden av processorer jag serien, men kan du fortfarande köra flera uppgifter. Den klockfrekvens för processorn löper från 1,2 GHz till 2,4 GHz.

  Intel i7-serien processorer för stationära datorer

  För skrivbordet och arbetsstationer processorer Intel ger samma serie typ som bärbara datorer, men de har olika sortiment av klockhastighet för varje modell av i-processor. Intel i7 Extreme-processor körs i en hastighet av 3,33 GHz medan det vanliga skrivbordet i7-processor körs vid något lägre hastighet på 3,2 GHz.

  Intel i5 och i3 stationära processor

  Intel i5 stationära processor är ett steg upp från i3 processorn. Den i5 justerar automatiskt processorhastighet beroende på vilken uppgift som du utför, om det är en film eller spela ett online spel. Klockan varvtalsområde som en i5 stationära processor körs på är 2,4 GHz till 3,6 GHz, beroende på vilken specifik stationära processor du väljer. Den i3 serien var det första jag-processor släpptes av Intel. Denna processor är den grundläggande, tas nivå stationära processor. Samtidigt som du kör flera uppgifter samtidigt, utför den inte i nivå med en i7-processor. Klockan hastighet varierar från 2,93 GHz till 3,2 GHz.


Previous:nothing Next:Inaktivera personsökning

Relaterade artiklar


 • Hur man återskapar en skadad hårddisk
 • Hur byter jag en Dell Inspiron 1520 laptop skärm?
 • hur du ansluter till ett Wi-Fi-kort
 • Hur jämför jag SD?
 • hur du tar bort processorn från Intel d845gvsr moderkort
 • hur till återvinna en hårddisk snabbt
 • Hur man använder en Mini-DVI till video adapter
 • hur man återställer Jetdirect
 • hur man snabbare en långsam processor
 • Hur installerar jag en dator modem?