Dator > nas backup-enheter

 • nas backup-enheter


 • Nätverk lagringsenheter är professionella lagring och backup lösningar hårdvara för företag och andra företag som fäster till nätverket i stället för direkt till skrivbordet. Dessa enheter kan skapa en säkerhetskopia av viktig information eller flytta en backup från NAS-enheten till en dator på nätverket om behov uppstår.

  Seagate BlackArmor 440

  Seagate tillverkar är olika lagringslösningar för hem och företag användande . Den BlackArmor 440 är en nätverksansluten lagringsenhet som containts fyra hårddiskar för att lagra data. Enheten kan hålla upp till 8 TB data när du använder 2TB hårddiskar. Enheten är klar att användas direkt ur lådan. Användaren måste helt enkelt ansluta hårdvara till nätverket och så ett eluttag.

  BlackArmor 440 kan också ansluta till ett tillägg 440 för addition backup. Kan också hitta USB-portarna nyttiga därför att de kan skriva ut direkt från enheten själv, efter anslutning till en skrivare.

  Den medföljande programvaran fungerar tillsammans med användarens webbläsare. Seagate inkluderar en elektronisk handbok för att hjälpa nya användare ställa in NAS. Användare kan också kontakta Seagate För teknisk support, det skulle behövas.

  Netgear ReadyNAS NVX

  En omedelbar fördel Neatgear: s ReadyNAS är att den inte har en separat nätsladd som ansluts till ett eluttag. Användarna kan också hända att handtaget på den här NAS-enheter gör det lättare att hamn. Utseendet på ReadyNAS är inte olikt en liten dator torn. Det finns en dörr på framsidan av enheten för att tillåta användare att byta hårddiskar. Liksom Seagate NAS kan Netgear version rymma även fyra hårddiskar. Enheten levereras med fyra, 1 TB hårddiskar installerade. Enligt en artikel från PC World, har Netgear ReadyNAS NVX snabbare läsning och skrivning gånger än både Seagate BlackArmor 440 och Synologys DS409slim. Från och med augusti 2010 är den 4 TB versionen av NAS tillgänglig för omkring $ 2000. Det finns dock ett stort prisintervall för modeller i denna serie och konsumenterna kan kunna köpa 2TB versionen för runt $ 1500.

  Synology DS409slim

  Synology DS409slim skiljer sig från tidigare NAS-enheter i att det inte är utrustade med hårddiskar. Konsumenten måste köpa och installera separata hårddiskar i denna enhet. Även detta leder till ett lägre pris för NAS-enhet själv --- omkring $ 400 --- det finns vissa nackdelar. Till exempel kan enheten rymma fyra, 2,5-tums hårddiskar. Men de enheter är endast tillgänglig med en maximal kapacitet på 500GB. Den högsta kapaciteten i denna enhet är sedan runt 2TB. Synology DS409slim innehåller en installationsdiskett för att installera programvara, som bygger på användarens webbläsare. Liksom många NAS-enheter, kan detta drag USB-portar, koppla till en skrivare och externa hårddiskar. Det totala priset för denna enhet beror på antalet och typ av hårddiskar som användaren köper att installera i Synology DS409slim.


Previous:nothing Next:hur man fixar några tangenter som inte fungerar

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan Radeon 9600 & X1300?
 • hur man skriver ut med soja bläck
 • hur mycket RAM kan du lägga i en AMD Athlon XP 2100?
 • Hur ändrar jag tangentbordet pad på en bärbar dator?
 • Jag kan inte hitta var man kan koppla in min spelkontroll för Compaq Presario
 • hur du tar bort processorn från Intel d845gvsr moderkort
 • Hur lägger jag till ett trådlöst kort till skrivbordet för trådlös utskrift?
 • vad är en dator torn enhet?
 • en tutorial för microSD
 • hur man använder USB-minne med WD TV