Dator > hur du ansluter till ett Wi-Fi-kort

 • hur du ansluter till ett Wi-Fi-kort


 • Wi-Fi, eller Wireless Fidelity-teknik, hänvisar till anslutningar mellan enheter såsom datorer som inte kräver installation av kablar för anslutning. Transmitter ger korta avstånd, hög dataanslutningar på mellan mobil data enheter och åtkomstpunkter ansluten till ett nätverk. Datorer måste ha en Wi-Fi-kort installerat för att fungera i Wi-Fi-läge. Nästan alla bärbara datorer som säljs 2010 hade inbyggd Wi-Fi-kort som standard. Nyare stationära datorer kan eller inte kan ha inbyggda Wi-Fi-kort. Du kan dra nytta installera Wi-Fi i ditt nätverk område och genom att installera Wi-Fi-kort till dina datorer. Lär dig att installera Wi-Fi kort och spara lite pengar

  Du behöver:.
  PCI Wi-Fi-kort
  Skruvmejslar.
  Stationär dator.


  1.
  Stäng av din stationära dator och koppla bort strömmen genom att koppla ur sladden från back-up strömkälla eller UPS. Ta bort sidoluckan på datorns hölje genom att lossa de fästskruvarna finns på kanten.
  2.
  Titta på moderkortet och hitta en ledig PCI-kortplats. PCI-platser är långa parallella spår med pinnar på båda sidor. De är belägna på moderkortet och används för att rymma ytterligare kort. Ta bort locket på PCI-platsen genom att skruva loss fästskruvarna anslutet till datorn fallet
  3
  Observera PCI-kortet och märker koppar stiften på ena sidan av kortet. . Märker också metallhållaren med en skruv hål på toppen av kortet. Metallhållaren kommer att lägga datorhöljet att hålla den på plats medan koppar stiften kommer att införas i facket att ta kontakt med koppar terminaler inuti kortplatsen. Passa in PCI-kortet längs PCI-kortplatsen med metallhållaren av PCI-kortet röra datorn fallet och stiften koppar vänd mot springan.
  4.
  Sätt in PCI-kortet sakta men bestämt i PCI-platsen genom att sänka den och trycka in det i facket. Tryck PCI-kortet i PCI-platsen med tillräckligt tryck för att säkerställa en ombonad och exakt passform. Vicka PCI-kortet en aning för att kontrollera att den sitter fast ordentligt på PCI-kortplats. Sätt i skruven som du tidigare tagits bort i skruvhålet på PCI-kortets metallfästet att fästa kortet på datorn fallet med en skruvmejsel.
  5.
  Installera programvaran föraren av Wi-Fi-kort genom att läsa CD-eller DVD som medföljde kortet i CD-eller DVD-ROM optisk enhet i datorn. Låt programvara för att automatiskt ladda sig själv, och följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet. Fyll i och avsluta installationen och starta om datorn.


Previous:nothing Next:en tutorial för microSD

Relaterade artiklar


 • Hur installerar jag en dator modem?
 • hur man installerar en CPU-processor på en Dell Inspiron laptop
 • beskriver anslutning USB-ljud
 • Hur får jag en Bluetooth-enhet arbetar från en dator?
 • hur man hittar till hamnen minne adress till en mus
 • Hur man använder en Mini-DVI till video adapter
 • hur man minimerar CPU-användning
 • Hur byter jag en gx50 Celeron-processor?
 • hur du tar bort processorn från Intel d845gvsr moderkort
 • Hur man återskapar en skadad hårddisk