Dator > Varför går min bärbara dator skärm mörkt när jag använder batteriet?

 • Varför går min bärbara dator skärm mörkt när jag använder batteriet?


 • När den bärbara datorn använder batteriet är det på en begränsad strömförsörjning jämfört med när den är ansluten till ett vägguttag. Den bärbara datorn kompenserar för detta genom att växla till viloläge förr

  Funktion

  Datorer gå till "viloläge", om de är kvar på men inte används för ett antal minuter för att både spara energi och hindrar skärmen från att brinna ut . Skärmen dämpas och sedan gå till svart efter en minut eller två tills en tangent eller e musen används. När du använder batteriet, detta händer mycket snabbare.

  Dimmer

  Om du kopplar den bärbara datorns nätsladd medan den är på, automatiskt växla över till batteriet, kan skärmen automatiskt dim något. Detta är ytterligare ett steg att spara på batteriet liv, men du kan justera det med laptop's ljusstyrka.

  Varning

  Om den bärbara datorn omedelbart går till svart eller viloläge om du växlar till batteridrift, innebär det att det räcker inte behörighet att köra datorn med risk att du förlorar filer. Du måste ta dig tid att ladda batteriet eller om det inte kommer ut, ersätta det.


Previous:nothing Next:hur du ansluter till ett Wi-Fi-kort

Relaterade artiklar


 • hur man använder fiber brickor när du installerar ett moderkort
 • fördelarna med en handdator
 • Hur byter jag en gx50 Celeron-processor?
 • Hur byter jag minne i en Toshiba Satellite M105-s3004 laptop?
 • Hur byter jag ut kortet Mini PCI i en Dell-laptop?
 • hur till återvinna min backup-filer
 • hur man hämtar raderade filer från en USB
 • Hur gör jag för ljudinspelning stereo på en bärbar dator utan en linje i?
 • Hur lägger jag till ett trådlöst kort till skrivbordet för trådlös utskrift?
 • hur du ansluter din TV till en dator