Dator > MP240 kompatibla patroner

 • MP240 kompatibla patroner


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Canon PIXMA MP240 är en bläckstråleskrivare foto allt-i-ett-skrivare. . En bläckstråleskrivare insättningar droppar av bläck direkt på papperet. Den här skrivaren skannar, kopierar och skriver ut. Den kan användas för dokument samt fotoutskrifter. Den använder två bläckpatroner, en svart och en färg, och kommer att fungera med bara en svart patron. Canon följer ISO /IEC 24711, International Organization for Standardization, för att rapportera sidan avkastningen per patron.

  Canon svarta bläckpatroner

  Det finns två Canons varumärke svart bläckpatronerna förenligt med PIXMA MP240 skrivaren. Produkt Nr PG-210 är standard patron. Den beräknas ha en 220-sida avkastning. Produkt Nr PG-210 XL är en hög avkastning, eller stora, patron. Den beräknas ha en 401-sida avkastning. Den högavkastande patronen är en effektiv alternativet när du skriver stora mängder text.

  Canon färgpatroner

  Canons varumärke patroner för PIXMA MP240 skrivaren använder ChromaLife 100 + bläck. Infördes 2008, är färgen färgämnen, när den används med Canon Photo Paper, utformad för att ge levande och färgbeständiga färger. Skrivaren använder en trefärgspatroner som innehåller gul, cyan och magenta bläck. Bläcket kombinera med svart bläck för att producera färger. Det finns två Canons varumärke färgpatroner förenligt med PIXMA MP240 skrivaren. Produkt Nr CL-211 är standard patronen, och har en beräknad 244-sida avkastning. Produkt Nr CL-211XL är en hög avkastning, eller stora, patron med en uppskattad 349-sida avkastning. Den högavkastande patron kan vara ett bra val när du skriver ut stora mängder foton eller dokument färg.

  billiga alternativ

  Priset på bläckpatroner har varit ett genomgående klagomål av konsumenter. Alternativ har införts för att minska kostnaderna. Många återförsäljare som säljer Canons varumärke patroner ger generiska eller omgjorda patroner. Dessa cylinderampuller är utformade för att passa in i skrivaren. Deras kostnad kan ge ett betydande besparingar för konsumenten. Tankställen är en nyare trend. Konsumenterna anpassa sina tomma bläckpatroner och de fyllas på att användas igen. Refill kit, för hemmabruk, finns också. En spruta eller liknande verktyg används för att fylla patronen. Besparingarna kan vara betydande, men det kan vara en rörig process. Även om dessa alternativ kan minska belastningen på plånbok, kan de också minska mängden och kvaliteten på dina utskrifter. Det kan vara en kostnadsbesparing alternativ för vardagsutskrifter, men Canons varumärke kan vara ett bättre val för bilder och officiella dokument.


Previous:nothing Next:Hur får jag tillbaka raderade registerposter?

Relaterade artiklar


 • skillnaden mellan information och kommunikationsteknik
 • hur man avveckla en Toshiba laptop
 • hur du lägger till pci usb 2.0-kort till Pentium III
 • förteckning över processorer med dubbla kärnor
 • hur till återvinna en hårddisk snabbt
 • vad är skillnaden mellan Radeon 9600 & X1300?
 • hur man återställa raderade datafiler
 • hur man hämtar raderade filer från en USB
 • Intel Pentium Dual-core T3400 vs Intel Core 2 Duo T6400
 • hur man växla på Lenovo från en extern skärm