Dator > Hur reparerar jag en HP Deskjet 3820 skrivare?

 • Hur reparerar jag en HP Deskjet 3820 skrivare?


 • HP (Hewlett-Packard) Deskjet 3820 ger användarna möjlighet att skriva ut i svart bläck och färg bläck. När Deskjet 3820 stöter på problem, felsökning dessa frågor ofta ger en snabbare och billigare alternativ till att använda en serviceverkstad. Felsökningsprocessen normalt kan göras snabbt och kan lösa många relativt små problem

  Du behöver:.
  Mikrofiberduk
  . Destillerat vatten.
  Dator med Internetuppkoppling.

  pappersstopp


  1.
  Ta bort alla lösa papper från skrivarens in-och brickor utgång. Tryck på "Power"-knappen kort en gång och vänta som skrivaren försöker mata ut papper som fastnat.
  2.
  Koppla ur nätsladden och USB-kabeln från skrivaren. Öppna skrivarens bakdörren genom att trycka på fliken på vänster sida, sedan dra dörren fri från skrivaren.
  3.
  Dra ut någon fast papperslappar försiktigt, och se till inte slita pappret, byt sedan ut bakvägen. Sätt i strömsladden och USB-kabel, slå på skrivaren och öppna sedan skrivarens främre lucka.
  4.
  Vänta på kassetten transport för att stoppa flytta, dra sedan ur nätsladden. Ta bort eventuella föremål som hindrar vagnen från att röra sig fritt på varje sida av skrivaren.
  5.
  Öppna skrivarens bakdörren och skalet med sladden fortfarande urdragen. Rengör hjulen inuti skrivaren med en mikrofiberduk och vatten.
  6.
  Vänta 15 minuter för rullarna att helt torr. Stäng den bakre luckan och skalet och sätt i nätsladden i skrivaren igen. Slå på skrivaren för att se till att den har återvänt till fungerande skick.

  Färgdokument Skriv ut i svartvitt


  1.
  Klicka på "Start" eller Windows-ikon, Välj "Program" eller "Alla program" och sedan "HP" och sedan "HP Director. " Klicka på ikonen för 3. 820 skrivaren och klicka på "Check Ink Levels" för att se om färgpatronen är slut låg.
  2.
  Öppna övre luckan och dra färgen bläckpatronen ur vagnen. Inspektera cylinderampullen för eventuella skador och se till att skyddstejpen tagits bort från munstycket område, och sedan installera om kassetten.
  3.
  Öppna programmet som du tryckt och klicka på "Arkiv" längst upp i fönstret och sedan "Skriv ut". Välj "Egenskaper" och sedan klicka på rutan bredvid "Skriv ut i gråskala" så ingen bock visas. Klicka på "Ok".
  4.
  Använd en annan applikation för att skapa ett dokument med färg. Skriv ut dokumentet för att se om färgen kommer att skrivas ut.
  5.
  Navigera till HP: s "Support och drivrutiner" hemsida (se Resurser för länken) och skriv "Deskjet 3820" i tomma rutan och tryck på "Enter. "Välj skrivaren operativsystem och klicka på" Ladda ner "bredvid den fulla versionen för skrivarens programvara och drivrutiner. Öppna installationsprogrammet när nedladdningen är klar och följ instruktionerna på skärmen för operativsystemet för att installera drivrutinerna. Ta skrivaren till en reparationsverkstad om det fortfarande inte skriva ut i färg.


Previous:nothing Next:hur man formatera & installera en HP PC

Relaterade artiklar


 • hur du återställer återskapade filer
 • Hur kommer jag till bios på IBM T60?
 • Hur man testar bärbara processorer
 • Hur man testar klockfrekvens på min dator
 • fördelar och nackdelar med bärbara fingeravtryck skannrar
 • vad är skillnaden mellan Radeon 9600 & X1300?
 • Hur man testar PC-högtalare
 • Hur man använder en Mini-DVI till video adapter
 • vad är DDR2 1333?
 • hur man byter processor i en IBM Thinkpad T43