Dator > hur man frigöra mer RAM-minne på min laptop

 • hur man frigöra mer RAM-minne på min laptop


 • Under flera års användning, kommer din dator uppleva yttre och inre slitage. Utan ordentligt underhåll kan en gång blixtsnabbt laptop sakta ner. Random Access Memory (RAM) är en nyckelkomponent för att bestämma hastigheten på din dator. Att hålla mängden tillgängligt RAM-minne så högt som möjligt gör det möjligt att förbli snabbt under en längre tid. Windows-baserade persondatorer har verktyg för att hjälpa dig att hålla datorn i optimal form

  Diskdefragmenteraren


  1.
  Klicka på "Start" knappen som finns längst ner till vänster ställning på skrivbordet och välj sedan "Program" eller "Alla program". Håll muspekaren över (eller klicka på) mappen "Tillbehör" och sedan markera eller öppna "System Tools". Klicka på ikonen som heter "Diskdefragmenteraren" för att öppna programmet.
  2.
  Se upp i defragmenter fönstret och klicka på de listade hårddisken (C), eller klicka på på "Välj volymer" och välj "C. " Se till botten av fönstret och klicka på fönstret med titeln "Analyze. "Tillåt flera minuter för datorn att analysera hårddisken för eventuella korrigerbara fel.
  3.
  Välj" Defragmentera "alternativet när programmet informerar dig om att hårddisken behöver defragmenteras . Låt programmet för att slutföra processen, som kan pågå i några minuter eller längre, beroende på datorns tillstånd. Vid mottagande av "defragmenteringen är klar" trycker "Stäng" för att stänga fönstret.

  Diskrensning


  1.
  Öppna "Start"-menyn och välj "Program. "Än en gång, för muspekaren över eller klicka på Öppna" Tillbehör "mappen och välj sedan" System Tools ". Klicka på ikonen med titeln" Diskrensning "för att öppna programmet.
  2.

  Klicka på alla kryssrutor placerad till vänster om de olika filerna. filer som behöver rensas upp inkludera programfiler, tillfälliga Internet-filer, Papperskorgen, och offline webbsidor. Se till att alla filer är valda för att ge en optimerad städa upp processen.
  3.
  När alla filer är markerade, klicka på "OK" för att starta processen. Låt programmet att rengöra hårddisken. När det är klart, kommer programmet att avslutas på egen hand.

  Ta bort program


  1.
  Öppna "Start"-menyn längst ner vänstra delen av skrivbordet. Öppna "Kontrollpanelen" finns på främre delen av Start-menyn, under "Min dator". Klicka på "Lägg till eller ta bort program" för att öppna den.
  2.
  Se listan över program, samt identifiera och program som du inte längre använder. Ansökan kan du bara ta bort ett program i taget.
  3.
  Markera ett oönskat program. Välj alternativet med rubriken "bort. " Gå igenom de uppmaningar genom att välja "Nästa" för att fortsätta avinstallationen. När det behövs, starta om datorn för att slutföra förfarandet. Återuppta "Lägg till eller ta bort program" ansökan om att fortsätta att ta bort program.


Previous:nothing Next:hur man hittar till hamnen minne adress till en mus

Relaterade artiklar


 • hur man minimerar CPU-användning
 • Hur byter jag ut kortet Mini PCI i en Dell-laptop?
 • hur man återställa raderade datafiler
 • Återskapa data från en extern USB-hårddisk
 • hur Recover My Files i verk
 • hur man riva en thinkpad
 • hur man öppnar och stänger en sensor laptop
 • vad är skillnaden mellan en mobil CPU & skrivbord CPU?
 • hur fästa SATA-hårddiskar till IDE st
 • hur man ansluter en bärbar dator bandkabel