Dator > Lexmark x646 fax frågor

 • Lexmark x646 fax frågor


 • En svartvit fax, Lexmark X646 också en skrivare, kopiator och skanner som gränssnitt med Windows, Mac och Linux-datorer. Faxen innehåller 256 megabyte minne, en 33,6 Kilobyte modem och möjligheten att acceptera fax från datorer. Lexmark X646 är inte utan sina problem, bland annat enheten inte skriver ut fax från minnet och papper fastnar.

  Fax sänder inte

  En fråga som kan uppstå med Lexmark X646 är en fördröjning av fax sänder från enheten till en annan faxmaskin. Problemet beror på att faxet resolution inställningen inte finns med på "Standard" och "Content"-inställningen inte finns med på "Text". "Text" och "Standard" inställningar gör faxen att snabbt bearbeta och skicka fax. För att ändra din Lexmark X646: s resolution och innehåll inställningar, tryck på "Alternativ" under "Innehåll" på enhetens display sedan ändra inställningen till "Text" och välj sedan "Standard" för beslut.

  Blurry fax

  annan fråga som ni kan stöta på är den andra parten tar emot ett fax från dig som inte är klar. Lexmark X646 faxmaskin kan sända fax med både text och grafiska element. Om "Innehåll" och upplösningen är felaktiga, ska den person som mottar faxet inte kan se grafiken klart på faxen. Att rätta till problemet, tryck på "Alternativ" under "Innehåll" på enhetens display sedan ändra inställningen till "Text /Foto" eller "foto" välj sedan "Standard" eller en högre upplösning. Observera att denna inställning öka den tid det tar för faxet att överföra.

  Lexmark X646 Display Panel Problem

  Lexmark X646 displayen visas tom är en fråga som påverkar enheten även när du använder den som en skrivare eller scanner. För att återställa displayen, stäng av faxen, vänta 10 sekunder och slå på enheten igen. Displayen visar "Klar" efter självtestet är klar. Om problemet uppstår när du skickar ett fax, måste du skicka faxet sedan återställa förfarande rensar faxens minne.

  Ut kvalitetsfrågor

  Utskriftskvalitet frågor, inklusive fax tryckning för lätt på, saknas text och tomma skriver ut sidor, tyder på en låg eller tomma tonerkassetten. Utskriftskvaliteten frågor kan också uppstå om tonerkassetten inte är korrekt installerad.

  Fax störning och fel

  I likhet med andra multi-purpose skrivare och fax, är din Lexmark X646 faxmaskin mottagliga för pappersstopp och fel indikerar ett problem med en eller flera av skrivarens pappersfack. Ta bort papper som fastnat, placera nya laser eller kopiator papper i maskinen och skicka eller skriva ut faxet.


Previous:nothing Next:specifikationer för Toshiba 1715 xcds





Relaterade artiklar


 • hur fästa SATA-hårddiskar till IDE st
 • hur man kan återställa ett system Toshiba Satellite
 • hur du synkroniserar trådlöst bifogade filer
 • hur du tar bort processorn från Intel d845gvsr moderkort
 • hur till återvinna förlorad m4a-filer
 • hur du uppgraderar CPU för en Compaq Edo D500
 • Skillnaden mellan ddr och SDR RAM-minneskort
 • Hur konvertera firewire till USB 2.0
 • hur till återvinna en förlorad fil nedladdning
 • hur man öppnar och stänger en sensor laptop