Dator > Hur byter jag en gx50 Celeron-processor?

 • Hur byter jag en gx50 Celeron-processor?


 • Dell GX50 stationär dator, en del av Dells Optiplex linje, kommer med flera olika processorhastigheter, men alla modeller använder Intels Celeron-processor. Dell GX50 moderkort använder en socket 370 för centralenheten (CPU). Byt ut din Celeron-processor med antingen en annan Celeron eller Pentium 3-processor

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel
  Socket 370 Intel Celeron-processor.
  Antistatiskt.
  Kylpasta.


  1.
  Stäng av Dell GX50 och ta bort kabeln från datorn. Placera fall på sin sida. Tryck på spärrarna på vardera sidan av fallet och dra bort locket.
  2.
  Hitta kylfläns och luftflöde svepning inuti datorlådan. Det ligger nära mitten baksidan av moderkortet. Ta bort kåpan fläktens ström kabel från moderkortet. Dra kåpan upp och ut i ärendet.
  3.
  Ta RAM ur kortplatsen genom kylflänsen. Tryck på klippet på sidorna av kylflänsen att koppla den från flikarna på CPU-sockeln. Ta klipp och drag kylflänsen ur datorn.
  4.
  Dra den lilla arm i metall till en 90 graders vinkel för att släppa Celeron-processor. Lyft CPU ur vägguttaget och sätt i nya Celeron-processor. Avkastning metallen spaken till sitt ursprungliga läge. Spaken snäpper till sin ursprungliga position om du flyttade den på rätt sätt. Ni har bara ett sätt att infoga processorn. Match hörnet märket på CPU och uttaget om du är osäker på processorn positionering.
  5.
  Line kylflänsen är klippet med fliken på sockeln. Tryck på kylfläns ner ovanpå processorn. Hook kylflänsen s klipp på CPU-sockeln flik för att säkra kylflänsen på plats. Tryck på kylflänsen s spaken uppåt för att säkra kylflänsen.
  6.
  Tryck luftflödet kåpan till sin ursprungliga position. Anslut fläktens strömkabeln till moderkortet stiften du tog bort det från början. Återgå datorns hölje och sätt i datorn i.


Previous:nothing Next:hur man byter processorn i min pc

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag en gx50 Celeron-processor?
 • hur du ansluter din TV till en dator
 • hur man använder äpple återvinning föraren iboot usb
 • hur man byter processorn i min pc
 • vad är skillnaden mellan Radeon 9600 & X1300?
 • hur man avveckla en Toshiba laptop
 • vad är skillnaden mellan en mobil CPU & skrivbord CPU?