Dator > hur man avveckla en Toshiba laptop

 • hur man avveckla en Toshiba laptop


 • Oavsett vilken modell Toshiba laptop du har eller vad du använder det, lära sig att uppgradera datorn på egen hand kan spara dig mycket pengar. Professionell service på en bärbar dator kan bli väldigt dyrt, så ju mer du kan göra själv, desto bättre blir du. De flesta Toshiba laptop delar är modulära och utbytbart, så arbeta på din egen dator är inte så svårt som man kan tro

  Du behöver:.
  Liten skruvmejsel ställa


  1.
  Stäng av din Toshiba laptop, och stänga av enheten upp och ned så att bottnen mot dig. Leta reda på spaken batteri release, och flytta den till upplåst läge. Dra ut batteriet ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  2.
  Ta bort skruven som håller kåpan minnesmodulen på plats. Sätt en liten platt skruvmejsel under locket, och försiktigt bända upp det. Ta bort minnesmodulerna om du behöver.
  3.
  Lossa fästskruven som håller CD-eller DVD-enheten på plats. Ta tag i enheten genom frontpanelen och dra ut den ur den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort fästskruven från hårddisken facket. Ta tag i framsidan av hårddisken och dra ut den ur den bärbara datorn.
  5.
  Leta de små skruvar på de nedre hörnen av Toshiba fallet. Ta bort dessa skruvar och ställ dem åt sidan.
  6.
  Vänd laptop rätt sida upp och öppna skärmen hela vägen. Leta reda på små flikarna längst upp på tangentbordet, och försiktigt skjuta dem mot mitten av tangentbordet. Skjut en liten platt skruvmejsel under tangentbordet, och lyft upp det. Vänd på tangentbordet upp så att det ligger över pekplattan.
  7.
  bort kabeln som säkrar tangentbord till laptop: s system ombord. Lägg tangentbordet åt sidan, sedan försiktigt bända upp pekplattan och ta bort den.
  8.
  Hitta och ta bort de små skruvar på undersidan av den bärbara datorn, direkt under LCD-displayen. Ställ dessa skruvar åt sidan och öppna den bärbara datorn så att LCD-skärmen ligger så plant som möjligt.
  9.
  Dra LCD-skärmen upp så långt du kan, och flytta den försiktigt från sida till sida för att lossa anslutningen. Dra LCD-skärmen fri från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.


Previous:hur du ansluter din TV till en dator Next:hur man använder äpple återvinning föraren iboot usb

Relaterade artiklar


 • hur man avveckla en Toshiba laptop
 • hur du ansluter din TV till en dator
 • vad är skillnaden mellan Radeon 9600 & X1300?
 • hur man använder äpple återvinning föraren iboot usb
 • vad är skillnaden mellan en mobil CPU & skrivbord CPU?