Dator > hur du ansluter din TV till en dator

 • hur du ansluter din TV till en dator


 • En dator och en tv har båda skärmarna, och det kan finnas tillfällen då du vill visa innehållet på din dator på en TV-skärm. Det kan också finnas goda skäl att spela upp innehåll från din TV eller annan enhet på din dator. Exempelvis kan du ha inspelningar på en digital videobandspelare som du vill överföra till en dator. Du kan ansluta din TV till din dator för att kunna dela innehåll i endera riktningen

  Du behöver:. .
  Grafikkort
  Video kablar.


  1.
  Installera en specialitet fånga grafikkort. Du behöver ett grafikkort som har in-och utgångar för att ansluta till din TV. Några vanliga kort som har dessa funktioner inkluderar ATI All-In-Wonder-kort och Pinnacle kort. Öppna datorns hölje och skruva bort nuvarande grafikkort och dra ut det och sätt i nya grafikkortet.
  2.
  Anslut kablarna från grafikkortet till din TV. Kortet kommer att ha utgångar så att du kan visa vad som finns på datorn på din TV. Kabeln kan vara ett koaxialkabel eller en sammansatt eller någon annan kabel. Anslut kabeln från "video out" på grafikkortet till "video in" eller "signal" på TV-anslutning. Anslut en annan kabel från grafikkortet's "video input" eller "antenn" anslutning som matchar anslutningstyp på "video out" på TV eller DVR.
  3.
  Installera video capture program som följde med grafikkortet. Programvaran låter dig välja vad du vill titta på eller spela. Du måste sätta på din TV eller videoenhet vid behov.


Previous:nothing Next:hur man avveckla en Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan Radeon 9600 & X1300?
 • hur man använder äpple återvinning föraren iboot usb
 • hur man avveckla en Toshiba laptop
 • hur du ansluter din TV till en dator
 • vad är skillnaden mellan en mobil CPU & skrivbord CPU?