Dator > hur man skriver ut vykort billigt

 • hur man skriver ut vykort billigt


 • Vykort är ett utmärkt sätt att dela en resa eller upplevelse med vänner eller familj, men de kan ofta vara opersonliga. Skapa din egen vykort med en bild som du tog eller en teckning som du har gjort är en mycket mer konstnärligt sätt att skicka ett meddelande. Vykort är enkla och lätta att skicka. De kostar inte mycket pengar och de kräver ingen extra porto eller särskilda kuvert. Om du vill skapa din egen bit av mail art, måste du veta hur du skriver ut vykort billigt

  Du behöver:.
  Foto eller en bild.
  Fotoredigeringsprogram.
  Ordbehandlingsprogram.
  Färgskrivare.
  Blank vykort.
  Skala och piska vykort uppbackning.

  ut vykort med din egen skrivare


  1.
  Ladda ner och installera programvara fotoredigering. Det finns många gratis alternativ som erbjuder professionell kvalitet funktioner. Några av dessa är GIMP, Krita, Paint. net och ChocoFlop.
  2.
  Ta upp din bildredigerinsprogram och öppna en bildfil som du vill använda som vykort. Beskär bilden till rätt storlek, beroende på vilken typ av vykort som du vill skapa. En standard vykort är normalt 5 1 /2 inches med 4 1 /4 inches och en jumbo vykort är 5 1 /2 inches med 8 1 /2 inches.
  3.
  Redigera dina foton tills det är perfekt. Du kan öka kontrasten för att göra bilden "pop" eller så kan du sänka nivån för färg för att skapa en svartvit bild. Använd ditt program för fotoredigering s verktyg för att lägga till text och gränser. Tillämpa filter, som spannmål och oskärpa, kan skapa konstnärliga effekter. Spara filen som en högkvalitativ JPEG.
  4.
  Öppna Microsoft Word eller liknande ordbehandlingsprogram. Skapa ett nytt dokument med en tom mall vykort. Om du inte har ett vykort mall i din version av Word, laddas ner gratis från Microsoft Office webbplats.
  5.
  Infoga bilden som du tidigare förberedd i den tomma vykort mall . Om mallen har två sidor, skriv ditt meddelande på baksidan del av mallen. Spara filen.
  6.
  Infoga tomma vykort i din färgskrivare. Du kan använda förberedda vykort papper eller tjockt papper som du kommer att skära dig. Justera skrivaren plattan för att passa vykort.
  7.
  Välj "Skriv ut" alternativ från "Arkiv"-menyn i ordbehandlingsprogram. I utskriftsinställningarna alternativ väljer du papperstyp och storlek som motsvarar din tomt vykort. Lossa eller klippa ut vykort, skriva ett meddelande på baksidan, och skicka kortet med en stämpel. Om mallen ingår båda sidor, sätt tillbaka papperet i rätt riktning och skriva ut baksidan av vykortet.

  Skapa en billig Vykort med foto


  1.
  Inköp skal och piska vykort stöd från någon leverantör, t. ex. De 2 Buds Vintage Vykort Shop. De finns i storlekar som passar både 4 tum x 6 tum foton och 5 tum med 7 tum foton och godkänns av USPS. Du kan använda en bild eller skriva ut din egen bild i rätt storlek från någon färgskrivare.
  2.
  Hitta en bild som du vill omvandla till ett vykort. Rada upp ett skal och piska vykort uppbackning med bilden, ta bort den skyddande panelen och tillämpas på bilden. Se till att stöd är rak och radat upp med kanterna av fotografiet.
  3.
  Ta bort alla kvarvarande skyddande paneler. Se till att säkerhetskopiera sitter ordentligt, utan luftbubblor. För att skapa en effektiv tätning, jämna ut uppbackning med fingrarna, med början i mitten av kortet och arbeta utåt.
  4.
  Alternativt, ta bara en 4 tums x 6 tum foton och använda den som ett vykort. Dessa storlek bilder kan skickas på posten lika lätt som en standardstorlek vykort så länge de har rätt adress och porto. Ett foto i sig är inte lika robust som en vanlig vykort eller ett foto med ett vykort underlag, så var försiktig när du skickar bilder internationellt.

  Skriva ut vykort med en vykortstjänst


  1.
  Förbered en bild som du vill använda som vykort. Redigera den i fotoredigeringsprogram tills det ser ut som du vill att det ska se ut. Spara filen som en högkvalitativ JPEG.
  2.
  Gå till någon av online tjänster som ger billig vykort. Skapa ett konto, följ instruktionerna och ladda upp ditt foto. Vanligtvis kommer du att kunna välja från förberedda mallar, lägga till text, lägga till en ram och välj ett färgschema.
  3.
  Beställ valfritt antal av de vykort som du just skapade. Många tjänster kommer att ha fri frakt eller specialerbjudanden för vissa kvantiteter av kort. Vissa tjänster kommer att posta vykort för dig, om får lämplig adresser.
  4.
  Använd UPrinting att skapa billiga vykort och få en gratis bevis innan du betalar. Försök VistaPrint för att skapa en serie samordnade vykort. Gå med i Facebook för My vykort att designa ett vykort från en mall eller från scratch. Prova United States Postal Service's vykort service.

  Tips och varningar


 • Don't skicka vykort som är alltför tunn, tafatt skära eller inte följer USPS riktlinjer. Felaktig vykort kommer sannolikt att returneras eller skadas.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur reparera PC-diskar

Relaterade artiklar


 • hur man utplåna en hårddisk innan donera en dator
 • Core 2 Duo t5750 prestanda
 • hur man fixar en Microsoft Arc Mouse rullningshjul
 • pbx förmåner
 • hur varma hp laptop strömförsörjning få?
 • hur du uppdaterar RAM-minne
 • hur man programmerar dina favoriter på en Microsoft-tangentbord
 • Inaktivera en IR-port
 • hur du ansluter till PowerMac G4 med usb trådlöst internet
 • hur man byter en IDE DVD-enhet med en SATA-enhet