Dator > Lägga till ett grafikkort till en bärbar dator

 • Lägga till ett grafikkort till en bärbar dator


 • Om du märker att bildkvaliteten på din bärbara dator inte stödjer din video-mjukvara eller inte är lika tydlig som den kunde vara, kan det vara dags att lägga ett nytt grafikkort. Grafikkort är helt enkelt placeras i en hamn ansluten till moderkortet i datorn. Om du är obekant med komponenterna i en bärbar dator, kan detta verka som en svår uppgift, men så länge du följer dessa steg bör du inte ha några problem och vara på god väg att få skarpare, klarare videokvalitet.

  Du behöver:
  Laptop instruktionsboken.
  Grafikkort.
  Liten platt skruvmejsel.
  Stjärnskruvmejsel.
  3 små koppar.
  Marker.
  Antistatiskt band.


  1.
  Koppla den bärbara datorn, stänga av den och stäng locket. Ta bort eventuella kablar som är knutna till den bärbara datorn och ta bort batteriet från baksidan av den bärbara datorn genom att trycka ner den batterispärren. Ställ in batteriet åt sidan vid hopsättningen.
  2.
  Fäst antistatiska armbandet att handleden innan du hanterar de interna komponenterna i den bärbara datorn. Detta för att skydda datorns maskinvara från elektrostatiska urladdningar.
  3.
  Vänd den bärbara datorn över och öppna locket, att trycka den så långt tillbaka som det går. Försiktigt bända gångjärn upp från tangentbordet täck med en platt skruvmejsel och ställ det åt sidan. Tangentbordet omfattar är en plastremsa ligger precis under den bärbara skärmen och ovanför tangentbordet.
  4.
  Skruva loss tangentbordet med stjärnskruvmejsel och placera skruvarna i en av dina små koppar. Skriv "tangentbord" på koppen med en markör. Lyft tangentbordet uppåt, koppla ur tangentbordet kontakten och ta bort tangentbordet. Ställ tangentbordet åt sidan.
  5.
  Skruva skärmen församling från botten och baksidan av den bärbara datorn. Koppla ur någon video och WiFi-kablar som du kopplar displayen från den bärbara datorn. Placera skruvarna i en andra kopp och etikett i koppen "display församling. "
  6.
  Tryck på spärren för att den optiska enheten på botten av den bärbara datorn och skjut den optiska enheten ur den bärbara datorn.
  7.
  Vänd på datorn till baksidan noggrant och skruva loss övre skalet av den bärbara datorn. Placera skruvarna i en tredje kopp märkt "tillbaka övre skal. " Ställ den övre tanken till sidan.
  8.
  Skruva loss de två skruvarna till grafikkortet och ställa in gamla grafikkort åt sidan. Installera den nya grafikkortet och skruva fast den med samma två skruvar.
  9.
  Återmontera den bärbara datorn genom att följa steg 7 till 3 i omvänd ordning.
  10.

  Anslut den bärbara datorn och sätter på den.
  11.
  Hämta drivrutinen för det nya grafikkortet och starta om.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man bifoga en dålig hårddisk för dataräddning

Relaterade artiklar


 • Compaq Presario R3000 specifikationer
 • orsakerna till hårddiskfel
 • Felsökning en MacBook laptop
 • Hur du kopierar en hårddisk bild till en annan
 • hur man fyller en Lexmark X2350 patron
 • hur man skyddar en Video CD
 • Spelregler för en HD DVD på en dator
 • hur man byter en skärm ibm laptop
 • hur du uppgraderar Mac G4 video
 • utförandet av en Acer Aspire One