Dator > hur du uppdaterar ati radeon drivrutiner

 • hur du uppdaterar ati radeon drivrutiner


 • ATI Radeon grafikkort, precis som alla andra grafikkort på marknaden, kräver drivrutiner för att utföra sitt datoranvändande. Drivrutiner används för att korrigera fel och buggar, samt att förbättra arbetsvillkoren funktioner i ditt grafikkort. För att effektivt uppdatera ATI Radeon drivrutiner, kan du göra det via någon av de olika stegen i din Windows-baserade dator

  Använda Executable Setup fil


  1.
  Ladda ner din motsvarande ATI Radeon drivrutiner från den officiella hemsidan (se länk i Resources). Spara filen till din dator eller öppna /köra det direkt efter nedladdningen är klar.
  2.
  Dubbelklicka på filen i fråga. Klicka på "Nästa" följt av "Bläddra" för att tilldela en tillfällig plats filextraheringen inom din lokala hårddisk. Klicka på "Install" för att initiera förfarandet.
  3.
  Klicka på "Nästa" på "Välkommen"-skärmen följt av "Install" visas alternativet. Välj "Express" alternativet, sedan läsa och acceptera slutanvändaren licensavtalet för att fortsätta.
  4.
  Klicka på "Bläddra" för att ange ATI Radeon föraren installationen stig. När en väg är tilldelad, kommer installationsguiden inspektera systemets konfiguration och installera drivrutinerna. Klicka på "Slutför" när installationen är klar att avsluta installationsguiden.

  Använda automatisk Driver Detection


  1.
  Gå till "Start"-menyn och starta kontrollpanelen . Klicka på "System och säkerhet" följt av "Enhetshanteraren" från "System" fältet.
  2.
  Expandera "Bildskärmskort" sektion från listan över tillgängliga maskinvaruenheter. Dubbelklicka på ATI Radeon grafikkort, gå till fliken "Drivrutin" och tryck på "Uppdatera drivrutin. "
  3.
  Klicka på" Sök automatiskt efter uppdaterad drivrutin. "Detta alternativ sökningar både datorn och Internet för potentiella drivrutinsuppdateringar. I händelse av fel, kommer Windows att installera dem åt dig . Klicka på "Stäng" När installationen är klar och starta om datorn för ditt nya grafikdrivrutinerna ska börja gälla.

  Använda manuellt Driver Detection


  1.
  Gå till "Start"-menyn och starta kontrollpanelen. Klicka på "System och säkerhet" följt av "Enhetshanteraren" från "System"-fältet.
  2.
  Expandera "grafikkort" sektion från listan över tillgängliga maskinvaruenheter. Dubbelklicka på ATI Radeon grafikkort, gå till fliken "Drivrutin" och tryck på "Uppdatera drivrutin".
  3.
  Klicka på "Bläddra här datorn efter drivrutiner" för att hitta ditt ATI drivrutinerna manuellt i din lokala hårddisk.
  4.
  Klicka på "Bläddra", väljer den mapp där ATI Radeon förare är bosatta, tryck sedan "OK".
  5 .
  Klicka på "Nästa" för att få Windows uppdatera drivrutinen. När sökningen är klar klickar du på "Stäng" och starta om datorn.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Extern DVD brännare kompatibel med Mac

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en hp laptop täcka
 • specifikationerna för bildskärmar
 • hur du säkerhetskopierar en Blu-ray på en hårddisk
 • hur du uppdaterar drivrutiner för gdr8162b
 • hur man återställer bios lösenord på en Toshiba Satellite Pro 1000
 • Skillnaderna mellan gs & gt NVIDIA GeForce grafikkort
 • hur man bränner AVI till DVD + /-R
 • hur du lägger till inre datorminne
 • vad är bränna audio cd-hastigheten?
 • Varför min laptop säga att den har två hårddiskar?