Dator > Hur ändrar jag på MB på en dator?

 • Hur ändrar jag på MB på en dator?


 • Förbereda sig för att byta moderkortet genom att placera sig själv i en väl upplyst miljö, bort från mattor som kommer att leda till att du bygger upp en avgift på el. Du måste ha gott om plats omkring dig för din nya moderkort för att vara nära till hands, och att ta ut din gamla moderkort och säkert lägger den åt sidan när du installera den nya. Du kommer också att vilja ha ett ställe där lätt att hålla flera små skruvar

  Du behöver:. .
  Philips skruvmejsel

  bort den gamla moderkort


  1.
  använder Philips skruvmejsel för att skruva loss datorns hölje från baksidan. Skjut datorlådan öppen.
  2.
  Använd en skruvmejsel för att skruva loss all kringutrustning kort du har installerat på datorn, till exempel ljudkort eller grafikkort, om de inte är en del av moderkortet. Ta bort alla perifera kort och lägg dem åt sidan.
  3.
  Koppla loss alla kablar anslutna till moderkortet. I befogenheterna ingår kablar till datorns nätaggregat, IDE-eller SATA-kablar till din hårddisk och CD /DVD-enheter, och leder till målet som styr strömbrytaren, återställningsknapp, HD ljus, etc.
  4.
  Ta bort RAM-chips från din dator genom att noggrant unlatching och sedan lyfta bort dem från moderkortet.
  5.
  Ta din CPU fläkt och kylfläns enligt tillverkarens anvisningar för din processor typ. Öppna och sedan ta bort din processor och ställ den åt sidan i en statisk miljö.
  6.
  Skruva ditt moderkort från fall genom att placera flera små skruvar som ligger utspridda styrelsen att säkra den i målet under. Försiktigt grepp moderkortet i kanterna och lyft den ur systemet. Placera den åt sidan på en icke-statisk yta såsom glas, trä eller tegel.

  Installera din nya moderkort


  1.
  Försiktigt ta din nya moderkort och placera den När det gäller så att den bakre utgångarna är uppradade med baksidan av ditt system. Rikta den nya styrelsen så att åtminstone fyra av hålen i det att anpassa med skruvhålen i ditt fall. Använd din skruvmejsel för att säkra moderkortet i målet.
  2.
  Re-sits din processor i den nya moderkortet. Sätt kylfläns och fläkt på toppen av processor och säkra dem. Anslut processorfläkten i moderkortet där anges.
  3.
  Re-sits RAM-minnet i din nya styrelsen. Sätt fast SATA /IDE kablar från dina hårddiskar och CD /DVD-enheter till styrelsen.
  4.
  Sätt all makt leder till ditt moderkort från datorns strömförsörjning och bifoga makt till dina enheter också. Sätt fast leder från fallet.
  5.
  Anslut alla dina kringutrustningskort i lämpliga platser (t. ex. AGP-, PCI-E och PCI), och säkra dem med din skruvmejsel. Stäng ditt ärende och skruva fast locket.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man kan återställa en skivavbild i Mac OS

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en lexmark c522
 • hur du slår på inmatningspanelen på en Tablet PC
 • vätskekylning vs fläkt
 • felsökning av en Kodak ESP 9
 • hur man konfigurerar Linksys wga54g
 • hur man byter en Inspiron 9300 display
 • IBM Thinkpad-dator komponenter
 • hur man gör en extern HD
 • hur du tar bort & tillbaka locket på en IBM T30
 • grafikkort uppgraderingar till min Compaq Presario sr1834nx