Dator > instruktioner om hur man avveckla en LG laptop

 • instruktioner om hur man avveckla en LG laptop


 • Demontering LG Laptop är ett jobb som du kan genomföra i ungefär en timme. LG Bärbara datorer är väldigt lika i stil och systemdesign, så att du kan använda samma instruktioner att plocka isär bara om någon modell av LG laptop. Ibland kan du behöva uppgradera den bärbara datorn att köra den senaste programvaran. Du kan använda instruktionerna för att avveckla LG laptop själv och spara tid och pengar för att ha en datortekniker göra jobbet åt dig

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Koppla ur nätsladden för LG Laptop från eluttaget innan du försöker demontera datorn. Lossa AC /DC nätsladden från datorn.
  2.
  Vänd på laptop över så det sitter i ansiktet och du tittar på undersidan av datorn. Lossa alla skruvar från basen på den bärbara datorn med en skruvmejsel och ställ in skruvarna i ett säkert ställe.
  3.
  Leta batteriet på toppen av datorn och lyft upp fliken för att ta bort batteriet från den bärbara datorn. Lyft upp hårddisken locket på nedre högra hörnet av datorn och ta ut hårddisken ur facket för hand.
  4.
  Ta bort luckan i mitten av bärbar dator och lyft ur minneskortet för hand. Lossa de två ledningarna som leder till WiFi-kortet för hand och lyft ut kortet ur den bärbara datorn.
  5.
  Leta skruvarna inuti hårddisken och vikar batteri, lossa skruvarna med en skruvmejsel. Vänd den bärbara datorn tillbaka på så det sitter på basen.
  6.
  Hitta plastflikarna på datorn på toppen av tangentbordet och försiktigt bända tangentbordet bort från locket med en platt skruvmejsel.
  7.
  Lift tangentbordet upp tillräckligt för att koppla bort platt tangentbord flex kabel från moderkortet för hand. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  8.
  Lossa skruvarna under tangentbordet som håller moderkortet på plats med en skruvmejsel. Separera locket på den bärbara datorn från basen genom att skjuta en platt skruvmejsel runt kanten tills den kommer ifrån varandra.
  9.
  Skruva av det svarta skruvarna som håller gångjärnen till den bärbara datorn bas med en skruvmejsel och lyft av locket basen. Leta upp CMOS-batteriet som är ansluten till moderkortet och lyft ut det för hand.
  10.
  Lossa flex kablar från moderkortet och ta bort ramenheten hand. Lossa skruvarna som håller skyddsplåten över kylflänsen med en skruvmejsel och ta bort plattan.
  11.
  Lyft upp spaken på sidan av kylflänsen och dra kylflänsen ur moderkort för hand. Hitta skruvarna bredvid kylflänsen som håller CD-ROM på plats och lossa skruvarna med en skruvmejsel, glidande CD-ROM ur datorn.
  12.
  Lossa kablarna som leder till högtalarna för hand och lossa skruvarna som håller fast högtalaren med en skruvmejsel, med högtalarna ur datorn.
  13.
  Lyft moderkortet ur LG Laptop bas.

  tips och varningar


 • Jorda alltid någon metall verktyg via dem till en yttre metallyta innan du använder dem på de elektroniska komponenterna inuti den bärbara datorn.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter en bakgrundsbelysning på en Dell Inspiron 8200

Relaterade artiklar


 • Varför min laptop säga att den har två hårddiskar?
 • hur man konfigurerar Linksys wga54g
 • hur till vända bort kanon övervakning bläckpatroner
 • random access memory & min dator hastighet
 • hur man installerar en CD-brännare i min Dell Latitude
 • Hur du ser på HDTV på en bärbar dator
 • hur du skannar ett dokument på en Epson cx7400
 • Intel Core 2 Duo-chip beskrivning
 • hur man kan jämföra ultralätta bärbara datorer i vikt
 • hur man kan spara ett fax till en server