Dator > rekommenderas bärbara datorer för barn

 • rekommenderas bärbara datorer för barn


 • Bärbara datorer rekommenderas för små barn (i åldrarna 4-8) är vanligtvis små lärande maskiner, syftar till att införa ungdomar till bärbara datorer, tangentbord och möss. Klassas som leksaker, barnvänliga bärbara datorer är lätta, lätta att bära och byggd för att tåla tuff hantering. De flesta kommer förladdad med lärande spel som syftar till att hjälpa barnen att utveckla färdigheter inom områden som matematik, logik och konst språk. Enheter är vanligen prissatta mindre än $ 50.  Netbooks, eller små, lätta bärbara datorer utvecklades ursprungligen för användning i skolor, göra ett bra val för äldre barn. Dessa mini-bärbara datorer är fullt funktionell, lätt och ofta kommer med bärhandtag. Dessa netbooks använda Windows-operativsystemet och trådlöst nätverk för Internet-anslutning.

  Nitro Web Debatt

  Nitro Webb Notebook, som tillverkas av VTech Electronics, en ledande tillverkare av lärandet produkter, främst för barn från 5 till 8 . Det kommer lastat med 50 spel, fler kan laddas ner från bolagets hemsida. Detta robusta maskinen har ett komplett tangentbord och mus förutom en markörknappen. En USB-kabel är också ingått. Nitro Webb säljer för under $ 50.

  PC Trainer V

  Tillverkas av Oregon Scientific för barn i åldern 5 år och upp, är datorn Trainer 5 är förladdad med 92 engelska spel och tio spanska spel och syftar till att stärka lärandet kompetens samtidigt införa barn till datorkunskaper. Det är tunt och lätt, med port för hörlurar. Den bärbara datorn har ett fullt fungerande tangentbord och en markörknappen. PC Tränare V är prissatt till strax under $ 50.

  Disney Netpal

  Disney Netpal kombinerar lärande spel med vuxna laptop funktionalitet. Asus har designat en lätt men ändå robust trådlös netbook med spillsäkert tangentbord och ett stycke pekplattan. Den har en 8,9-tums LCD-skärm och en 160 gigabyte hårddisk. En inbyggd kamera, ljudinspelning och Disney Pix fotoredigeringsprogram är extra bekvämligheter. Avsedda för barn mellan 7 och 10, finns det tillgängligt i Princess Rosa eller Magic Blue och kostar ca $ 350.

  Intel Classmate

  Intel Classmate netbook, avsedd för studenter i förskolan genom åttonde klass, finns i två versioner : det konvertibla tabletten och traditionella clamshell design. Båda är utrustade med ett inbyggt handtag, vattentät tangentbord och drop-bevis konstruktion. Netbooks har antingen en 8,9-tums eller 10-tums skärm. De är fullt fungerande med alternativ för långvarig batterier, trådlös uppkoppling, högtalare och mikrofon och kamera. Dessutom är en teamwork programpaket ingår. Kostnaden är ungefär $ 400 till $ 500.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man återställer hårddisken i en anteckningsbok

Relaterade artiklar


 • hur mycket RAM kan jag lägga i min emachine?
 • Toshiba Satellite A60-sp176 specifikationer
 • Felsökning en HP 2000C
 • användningsområden för laptop skärmar
 • hur reparera en scanner fel på en HP Officejet 7140
 • hur du formaterar stora hårddiskar
 • Defragmentera en SSD
 • Toshiba A300 specifikationer
 • hur du kan uppgradera USB till USB2
 • hur man kan kombinera två SATA-hårddiskar i ett