Dator > Hur man testar en IPAD

 • Hur man testar en IPAD


 • Apple IPAD är en personlig datorenhet som är lika delar personlig assistent och portal på webben. Funktionalitet levereras med hjälp av små program som kallas apps som kan laddas ner från Apple iTunes butiker och Internet kan nås med Wi-Fi-signal. Det finns så många program och verktyg som bör kontrolleras innan man beslutar att köpa en IPAD, särskilt en begagnad, att det skulle vara en utmaning att göra så i ett sammanträde. Men det finns tre mycket enkla element för att kontrollera att kan kontrollera den totala driften av iPad.

  Du behöver:
  IPAD
  . Wi-Fi-signal.

  Ladda iPod och slå på den.


  1.
  Anslut IPAD till USB-nätadaptern med dockningskontakten (varje är standard tillbehör). Låt IPAD att ladda innan du använder den för att se det inbyggda batteriet kan hålla laddningen. Övervaka batteriet bilden tills den visar laddningsstatus som fulladdat, dra ut dockningskontakten från IPAD.
  2.
  Tryck på "Sleep /Wake" längst den övre kanten IPAD och dra den till "vakna" inställning för att låsa upp IPAD. Tryck på "hem" knappen längst ner i ansiktet av IPAD att slå på den för att se IPAD är klar att användas.
  3.
  Rotera IPAD sakta fram och tillbaka mellan stående och liggande orientering för att se skärmen visa justerar automatiskt för att säkerställa att rörelsesensorer fungerar korrekt.

  Öppna en App


  1.
  Klicka på rund "hem" knappen längst ner på IPAD ansikte, som kommer att avslöja apps laddats på IPAD.
  2.
  Tryck på en ikon för att lansera sin ansökan och se till att den fungerar ordentligt. Exempelvis, tryck på "Kalender"-ikonen att lansera "kalender" app. Tryck på "+" ikonen på skärmen för att ange en händelse i kalendern och sedan information såsom titel, plats, start-och sluttid, tider upprepa och alert tid. Tryck på "Klar" när du är klar. Tryck på "lista Visa" för att bläddra genom utnämningar, inklusive den händelse du nyss skapade. Tryck på "dagen" vecka ", eller" månad "för att ändra kalendervy.
  3.
  Knacka alla tillgängliga ikoner och granska dem för att se till att de verkar fungera ordentligt, knacka knappar och ändra inriktningen av IPAD att se varje ansökan ändras automatiskt från stående till liggande och tillbaka igen.

  Surfa på nätet


  1.
  Se till att du är i ett område som erbjuder tillgång till trådlöst Internet. Tryck på "Inställningar" app längs botten av IPAD skärmen och tryck sedan på "Wi-Fi" för att aktivera Wi-Fi. Välj från listan över automatiskt upptäckta nätverk, ange ett lösenord om det behövs och tryck sedan på "Join".
  2.
  Kontrollera Wi-Fi-ikonen längst upp på skärmen för att göra säker anslutning styrka är att registrera minst en bar.
  3.
  Tryck på "Safari"-ikonen längs ner på IPAD skärmen för att starta webbläsaren Safari. Tryck på URL-fönstret och använda det virtuella tangentbordet för att ange adressen till en webbplats du vill besöka, tryck sedan på "gå".
  4.
  Visa webbplatsen och peka länkar på den att navigera genom den för att se Safari är i funktionsdugligt skick. Håll ner fingret på en punkt på en sida och dra fingret längs IPAD ytan så att du kan flytta runt varje webbsida. Tryck din nöp tumme och pekfinger mot ytan och sprida dem isär och samtidigt hålla dem pressas mot ytan för att zooma in ett visst område på webbplatsen. Zooma in och ut genom att klämma och unpinching tummen och pekfingret ihop för att testa zooma in och zooma-ut-funktioner.
  5.
  Re-orientera IPAD mellan stående och liggande för att göra Se till att Safari-fönstret justeras automatiskt för att fylla skärmen.

  tips och varningar


 • Testa många funktioner som finns på IPAD genom att ladda ner gratis 150-sida som användarna guide tillgänglig på Apple Computer webbplats. Arbeta dig steg för steg genom alla funktioner och egenskaper, program och verktyg, tills du är nöjd att allt är i perfekt skick.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter tangentbord på en Toshiba A215 laptop

Relaterade artiklar


 • hur man överför en hårddisk som slav enhet
 • vanliga fel i bärbara datorer
 • Hur krympa en NTFS-partition
 • Lenovo 3000 j specifikationer
 • felsökning av en Microsoft Wireless USB-mus
 • Pentium Dual Core vs T3200 Core 2 Duo t5800
 • hur man byter ett grafikkort fläkt
 • streckkodsteknologi information
 • instruktioner om hur att skanna ett dokument
 • Hur du använder generiska bläck