Dator > ljudkort kompatibelt med Windows XP

 • ljudkort kompatibelt med Windows XP


 • Om du spelar spel eller skapa musik med datorn, måste du ha ett ljudkort installerat. Datorer som kör Windows XP kräver ett ljudkort med tillgängliga XP-drivrutiner. Många tillverkare producerar ljudkort idag ger fortfarande stöd för Windows XP, så du har fortfarande ett stort utbud av kort att välja bland.

  E-mu 0404 PCIe

  Detta ljudkort från E-MU har två analoga ingångar och utgångar för inspelning av ljud och också kommer med både optisk och koaxial Sony /Philips Digital Interface (S /PDIF)-portar och en Musical Instrument Digital Interface (MIDI) input /output uttag. Ett ombord Digital Sound Processor (DSP) avlastar datorns processor, bättre prestanda när du kör processorintensiva ljudeffekter. DSP är laddad med 500 förinställda effekter, som ger dig en enorm potential att vara kreativ med din musik projekt.

  Audiophile 2496

  M-Audios Audiophile 2469 levereras med Ableton Lite, en musik-sekvensering program, så du kan börja skapa musik så fort du har installerat kortet. Den Audiophile 2469 erbjuder även prisbelönt ljudkvalitet tack vare guldpläterade RCA-kontakter och 24-bitars 96-hertz (Hz) samplingsfrekvens. Den levereras med digital, ljud-och MIDI input och output-portar samt ett upphovsrättsligt skydd anläggning. Du kan övervaka uppspelningen med noll latens, vilket innebär ingen försening uppstår mellan källjudet spela och du höra det.

  Marian Marc 4 MIDI

  Med två MIDI-portar och fyra analoga in-och utgångar, är Marc 4 idealiskt anpassade till musikstudio miljön. Du kan kombinera detta kort, som riktar sig till dem som vill expandera sin setup dator musik och för inspelning band att spela live, med andra ljudkort från Marian att utöka antalet in-och utgående portar så att den kan växa med dina musikaliska ambitioner. Varje kort till, upp till högst fyra, använder en enda MIDI klocka --- en komponent som synkroniserar korten sömlöst med varandra.

  Sound Blaster Audigy SE

  Om du har en begränsad budget, Öresund Blaster Audigy SE kombinerar 24-bitars prestanda till ett överkomligt pris. Kortet är en idealisk val för spel med sitt EAX Advanced HD 3-stöd och 7. 1 surround-ljud. Den levereras med en serie program som gör att du kan skapa MP3 mediefiler och bränna musik på CD. Även om den främst syftar till spelare eller de som tittar på filmer via sin dator, kan Sound Blaster passar också musiker nytt för att skapa musik på sin dator. Kortet kommer också med 128 General MIDI virtuella instrument och en SoundFont Bank innehåller förinställda ljud prover.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Compaq 5360 specifikationer

Relaterade artiklar


 • Toshiba A300 specifikationer
 • USB-skrivarkabel längdbegränsningar
 • datorskärm anslutningstyper
 • hur man öppnar en Dell torn gx270
 • hur man uppgraderar en hårddisk på vista
 • hur man rengör partition på en hårddisk
 • hur du ställer in en skrivare använder en trådlös router
 • hur man kopierar från en dator till en annan med en USB-kabel
 • funktioner i 8086 mikroprocessor
 • typer av kringutrustning till datorer