Dator > hur man fjärrinstallera skrivare

 • hur man fjärrinstallera skrivare


 • Datorer i ett nätverk kan dela filer och skriva ut från en fjärrdator som är installerat för att en av datorerna i nätverket. På så sätt behöver du inte installera en skrivare manuellt för att alla datorer i nätverket, vilket sparar tid och ansträngning. Du kan fjärrinstallera skrivare i Windows XP och Windows 7 genom att följa en serie steg
  1
  säkerställa. att skrivaren redan är installerad på en av datorerna i nätverket. Om det ännu inte är installerat använder de kablar som följer med skrivaren vid köpet för att ansluta den till huvuddatorn, eller datorn där du vill att skrivaren fysiskt som ska installeras. Sätt i skrivarens installations-CD i den optiska enheten i datorn. Vänta för föraren att starta automatiskt och följ sedan instruktionerna för att slutföra installationen.
  2.
  Aktivera "skrivardelning. " Om du använder Windows XP, öppna "Kontrollpanelen" och sedan "Windows-brandväggen. " Klicka på fliken "Undantag" och klicka på kryssrutan för "Fil-och skrivardelning. " Om du använder Windows 7, klicka på "Start" och öppna sedan "Kontrollpanelen". Skriv "nätverk" i sökrutan och tryck på Retur. Välj "Nätverks-och delningscenter" och sedan "Ändra avancerade inställningar för delning. " Klicka på nedåtpilen för att expandera listan med alternativ och klicka på "Aktivera fil-och skrivardelning" under "Fil och skrivardelning. " Välj "Spara ändringar" och ange administratörslösenordet för att bekräfta din åtgärd.
  3.
  Ställ in skrivaren så att den kan delas på nätverket. Om du använder Windows XP klickar du på "Start", "Skrivare och fax" och sedan bläddra till namnet på din dator. Högerklicka på skrivarikonen och välj "Dela ut. "Klicka på kryssrutan för" Dela den här skrivaren "anger du" Dela Namn "och sedan" Använd ". För Windows 7-användare, klicka på" Start "och sedan" Enheter och skrivare. "Högerklicka på namnet på skrivaren du vill dela och välj "Egenskaper för skrivare. " Klicka på fliken "Delning" och sedan "Dela den här skrivaren. "
  4.
  använda en annan dator i nätverket att installera nätverksskrivare . Om datorn har Windows XP installerat, klicka på "Starta", "Skrivare och fax" och sedan välja "Lägg till skrivare" alternativ till vänster sida av skärmen. Klicka på "Nästa" och välj sedan "En nätverksskrivare eller en skrivare ansluten till en annan dator. " Bläddra efter skrivare och följ vidare instruktioner tills nätet installationen är klar. Om du använder Windows 7, gå till "Enheter och skrivare" i "Start"-menyn och välj sedan "Lägg till en skrivare. " Klicka på "Lägg till en nätverksskrivare, trådlös skrivare eller Bluetooth-skrivare", väljer namnet på den delade skrivaren, klicka på "Nästa" och följ sedan instruktionerna nästa tills processen är klar.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:instruktioner om hur att skanna ett dokument

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en Lexmark Cartridge färgskrivare
 • hur man ställer en enhetssökväg
 • hur man driver ett USB-minne
 • felsökning av en Sony 1GB Memory Stick PRO Duo
 • hur du skriver ut config menyn på HP LaserJet 4
 • hur säkra USB-
 • mobila processor prestanda
 • Varför är flash-enheter formaterade i FAT32?
 • hur man säkert radera flash-enheter
 • hur man gör en dator plocka upp en trådlös signal