Dator > hur man fixar felet 080070052 på enheter usb flash

 • hur man fixar felet 080070052 på enheter usb flash


 • När du arbetar med och lägger till filer i flash-enheten, kan du uppleva 080070052 eller 0x80070052 fel, indikerar att din USB-minne är full eller att ytterligare filer kan inte skapas eller sparas. Du kan få detta fel även om du har gott om lagringsutrymme kvar på flash-enheten. Orsaken till detta fel beror på hur din USB-sticka är formaterad. De regelbundna FAT (filallokeringstabell) eller FAT16-format typer kan bara hantera ett visst antal mappar och filer som lagras på flash-enheten, men detta kan åtgärdas genom att formatera dina flash-enhet till antingen FAT32 eller NTFS (New Technology File System) -format.
  1.
  Sätt din flash-enheten i en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Klicka på "Start" i Windows XP eller Windows-logotypen knappen i Windows 7 och Vista. Klicka på "Kör" i XP. I "Kör"-rutan i XP och i "Sök filer"-rutan i Vista och 7, skriv "devmgmt. msc" och tryck på "Enter" för att öppna Enhetshanteraren. Dubbelklicka på "hårddiskar" i listan för att expandera den. Högerklicka på namnet på din USB-minne och klicka på "Egenskaper. "Välj" politik "-fliken. Klicka på" Optimera för prestanda ". Klicka på" OK. "Stäng fönstret Enhetshanteraren.
  3.
  Klicka på" Start "eller Windows-logotypen knappen . Klicka på "Dator" eller "Den här datorn".
  4.
  Dubbelklicka på enhetsbeteckningen för din USB-minne att öppna den.
  5.

  Klicka på alla filer du vill spara för att markera och välja dem. Håll "Ctrl"-knappen medan du markerar flera filer. Högerklicka på de markerade filerna och klicka på "Kopiera". Klicka på "Minimera" knappen i övre högra hörnet på "My Computer" eller "dator. "
  6.
  Högerklicka någonstans på skrivbordsbakgrunden och klicka på" mapp "från" Ny "-menyn. Ange ett namn för den mapp som du kommer att spara filer från din USB-sticka, tryck ". Enter" Dubbelklicka på mappen för att öppna den Högerklicka någonstans i mappen och klicka på "Klistra in" för att klistra in filer från din flash-enhet till mappen Stäng mappen fönster <. . . br>
  7.
  Klicka på "Min Dator" eller "Dator" ikonen i aktivitetsfältet längst ned på skärmen för att återställa den och göra den till ett aktivt fönster. Klicka på "Min Dator" eller "Dator" i den vänstra kolumnen.
  8.
  Högerklicka på USB-minne i "Enheter med flyttbara lagringsmedia"-avsnittet. Klicka på "Format". I "File System" rullgardinsmenyn, klicka på "FAT32" eller "NTFS". Klicka på "Start" för att automatiskt köra och slutföra formateringen.
  9.
  Leta den sparade mappen på skrivbordet som innehåller de filer du har sparat från din USB-sticka. Klicka på mappen och dra den över toppen av flash-enheten ikonen i "Min Dator" eller "Dator"-fönstret.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man öppnar Sony Vaio torn

Relaterade artiklar


 • vad är Intel Celeron-processor 2,4?
 • Felsökning Lexmark 25
 • hur man mäter temperaturen i en bärbar dator
 • hur man skriva ut trådlöst
 • Hur identifiera datorns minne
 • typiska hemdatorer
 • hur du uppgraderar grafikkortet på en breddgrad c840
 • hur reparera ett trasigt tangentbord
 • hur man manuellt starta USB-tangentbord
 • hur du justerar ljusstyrkan laptop i Vista