Dator > specifikationer för HP rp5000

 • specifikationer för HP rp5000


 • Du behöver:
  skrivarhandboken
  . Mjuk trasa.
  Varmt vatten.
  Ersättning färgpatronen.

  HP rp5000 butiksdatasystem dator får du mer kontroll över din verksamhet och register. Detta datasystem kommer med en integrerad Point of Sale-baserat operativsystem som hjälper dig att hantera kunder mer flytande än den traditionella kassasystem. Dess lätta maskinvarukonfigurationen garanterar inte mer strömförbrukning än vad du behöver för att hålla en kund program körs effektivt.

  Operativsystem

  HP rp5000 vanligtvis kommer med Windows XP med inbäddade Point of Service, även om det också kan komma med Windows XP SP2 eller FreeDOS. Embedded POS innebär att datorn är redo med allt du behöver för att komma igång med att sälja dina produkter i en butik. Andra operativsystem kan det komma med ännu lämnar er med möjlighet att integrera dina egna POS ansökan eller installera en från Microsoft eller någon annan programvara producent.

  Processor

  HP rp5000 system kommer med en Intel Celeron-eller Intel Pentium 4-processor kör på någonstans mellan 2. 0 och 2,8 GHz. De flesta POS-applikationer kräver inte så höga normer för bearbetning, men HP integrerar denna typ av processor att förutse tung användning och för att ge operativsystemet lite utrymme så det inte kraschar i en krävande situation. Du upplever också snabbare uppstart från det att datorn slås på med en sådan snabb processor. Detta kommer praktiskt i situationer med små tidsramar eller situationer där du måste återhämta sig från ett strömavbrott.

  Memory

  Tyvärr gör det rp5000 systemet kommer inte med en hel del minne. Windows XP kräver minst 256 MB minne för att köra, och HP genomfört exakt så mycket minne i sin rp5000 modell. Möte bara minimikraven i minne innebär att vissa program inte kan öppna snabbt nog för flytande funktionalitet om du inte gör en minnesuppgradering. Den rp5000 modellen har två DIMM-platser, vart kan fäste 1 GB DDR-minne.

  Power

  När du har ekonomin i åtanke, gjorde så HP. Den rp5000 modellen används maximalt 185 watt med sin försörjning lager makt, som ger precis rätt mängd ström som krävs för att hålla systemet igång utan att göra något overkill på din effektbehovet. Dess nätaggregat motstår också upp till 2000 V vid en strömstöt, hjälpa till och skydda andra komponenter i datorn och, viktigast, dina data.

  Tillbehör

  En rp5000 har mer kapacitet än en enkel dator Om du ger en del tillbehör som gör Point of Sale få lite mer intressant. Till exempel erbjuder HP en 15 "pekskärm (del # RB146AA # ABA) för snabbare kundservice. Vill spara dina pengar, du kanske vill få en kassalåda kompatibla med datorn (del # EY024AA). Den streckkodsläsare (del # EY022AA) hjälper dig att fånga priset på en produkt i din butik utan att behöva hålla på med pris poster.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Definitionen av en DVD-brännare

Relaterade artiklar


 • hur man byter RAM i en HP Pavilion 1000y
 • kan du formatera externa hårddiskar till NTFS på en dator?
 • Hur skapar jag en dator med en stationär fall?
 • hur man använder enheter Imation flash
 • hur du ställer in byglar på en dator
 • hur man kopierar en video till en hårddisk
 • hur gör jag renovera en Compaq Presario 1200 till ett wifi laptop?
 • hur till återvinna en extern hårddisk för gratis
 • vad är en dual core mobila processor?
 • hur du lägger till musik till sandisk micro med WMP