Dator > Hur du använder generiska bläck

 • Hur du använder generiska bläck


 • Den skrivare för hemmabruk har blivit mer tillgänglig för den genomsnittliga datoranvändare. Men även skrivare priserna har sjunkit kraftigt, bläckpatroner som används i de flesta hem skrivare kan bryta banken, så att säga. Om dina utskriftsbehov är grundläggande, men du kan spara pengar genom att använda generiska bläck istället för de dyra kända varumärken bläckpatroner som säljs med skrivarmodell. I de flesta fall är generisk bläck endast tillgänglig på tredje parts webbplatser. Vissa datorbutiker, emellertid, såsom Staples, gör marknadsföra sina egna generiska bläckpatroner.

  Du behöver:
  Generic bläckpatron
  . Pappershanddukar.
  Generic bläck refill kit.
  Limpistol med lim.
  Våt trasa.

  Använda vanliga bläckpatroner


  1.
  Öppna skrivarens hölje. De flesta skrivarmodeller har en fram-eller övre luckan som lyfts uppåt och utåt för att avslöja de tider bläckpatronen i skrivaren.
  2.
  Bort den gamla bläckpatronen. Lossa låsningen på patronen hölstret, om din modell har denna funktion. Lyft bläckpatron upp och ut för att släppa den från kassetten hölstret.
  3.
  Öppna generiska bläckpatron. Ta bort all tejp som är synlig på bläckpatronen. Många patroner sätta maskeringstejp över kontaktpunkter på bläckpatronen.
  4.
  In generiska patron i patronen hölster, att följa samma anvisningar som används för att installera en namn-märke kassett. Tryck in patronen och ner för att säkra den allmänna kassetten i rätt bläck facket. Se till att svart bläck är installerad i svart bläck facket och färg bläck är installerat i rätt kortplats för bläck. Tryck in kassetten tills det klickar på plats. Lägre och klipp låsmekanism, om skrivaren modell har denna funktion.

  Refill Bläckpatroner


  1.
  Ta bort den tomma bläckpatronen från skrivaren med samma metod som beskrivs i avsnitt 1.
  2.
  Täck ditt arbete ytan med hushållspapper för att skydda mot bläck droppar och spill.
  3.
  Open den generiska bläck Påfyllnadssatser och ta bort alla komponenter. Varje sats är kompatibel med särskilda skrivarmodeller och bläckpatroner. Ta bort de instruktioner som är specifika för utformningen av just din patron.
  4.
  Leta reda på skrivarens bläck inloppet punkterna med de instruktioner som ingår i det generiska bläck refill kit. Förstora dessa hål om instruktionerna visar att detta är nödvändigt.
  5.
  Poke spetsen på sprutan i behållaren för generiska bläck. Dra upp kolven tills sprutan behållaren är fylld till den punkt som anges av instruktionerna.
  6.
  Placera toppen av sprutan i bläck inloppet i ditt tomma kassetten, sätter den djupt i bläck svamp. Tryck in kolven sakta och släpp ut bläcket i bläck svampen.
  7.
  Täck hålet med ett tunt lager av varmt lim för att täta igen den om du utvidgade inloppshålet i steg 4.
  8.
  Torka av utsidan av påfylld bläckpatron med en våt trasa för att avlägsna tryckfärg som syns på utsidan av patronen.
  9 .
  Installera patronen de normala förfarandena för din modell av skrivare.

  tips och varningar


 • Om era skärmar skrivarmodell ett felmeddelande när du använder generiska eller återfyllda bläckpatroner, kan du behöva åsidosätta den här sensorsystem.
 • generiska bläck kan täppa skrivhuvuden och är inte idealisk för utskrifter där ett långt liv är viktigt, t. ex. familj bilder.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man kan kontrollera en PC makt

Relaterade artiklar


 • Hur tar jag bort nätdelen från en Canon i560?
 • hur man installerar ett fall kylfläkt
 • hur man kan återställa högtalare för att arbeta för en dator
 • hur säker tillgång till en stationär
 • hur man ansluter en TV-tuner kort till en PC
 • Vilka är fördelarna av en PDU?
 • hur man bränner AVI till DVD + /-R
 • hur man skriver ut med en Epson R1900
 • hur man rengör en hp laptop tangentbord
 • HP Pavilion 7920 specifikationer