Dator > listan för hårdvara brandväggar

 • listan för hårdvara brandväggar


 • För att skydda din dator nätverk från skadlig intrång måste du använda en enhet som kallas en brandvägg. Denna specialiserade bit nätverksmaskinvara sitter i ett område av nätverk som kallas DMZ-demilitariserade zonen-filtrering av inkommande och utgående anslutningar till Internet och blockerar de som inte följer reglerna konfigureras av nätverksadministratören. Det finns många olika typer av hårdvarubrandvägg tillgänglig alla utformade för att förhindra hackare få obehörig tillgång till ditt nätverk.

  Netgear FVS318

  Netgear's nybörjar brandvägg är avsedda för professionella hemanvändare eller mindre företag och är en specialtillverkad, men ändå användarvänliga, enhet. Ett enkelt webbgränssnitt gör enkel konfiguration av säkerhetsregler och den ingick omfattande hjälpfilerna möjliggör snabb distribution. Upp till fem samtidiga VPN-Virtual Private Network-tunnlar ger fjärranslutna datorn anslutningar till det lokala nätverket på en genomströmning på 7 Mbit /s eller 25 Mbit i icke-VPN-läge. Det FVS318 har URL-filtrering och sökord blockera och kan upptäcka skadliga ActiveX och Java moduler. Den väggmonterade fall har en låsbar säkerhetsenhet att ta itu med verkliga, samt virtuella, säkerhetshot.

  D-Link DFL-210

  När komplicerad installation är klar, D-Link erbjuder pålitlig och snabb prestanda med VPN-kapacitet på 25 Mbit per sekund i 100 VPN-tunnlar. I icke-VPN läge denna enhet har en genomströmning av 80 Mbit per sekund gör att den kan integreras i större företagsnät. Du kan ansluta till D-Link använder DHCP-Dynamic Host Configuration Protocol-eller med statiska IP-adresser över ett av fyra portar Fast Ethernet. Ytterligare två WAN-Wide Area Network -. Portar, varav en fungerar som DMZ, gör detta till en mångsidig hårdvarubrandvägg lämpar sig för medelstora företag

  Juniper Networks SSG 550M

  Denna robusta och anpassningsbara enhet är en enterprise-nivå brandvägg som lämpar sig för kritiska miljöer. Den kan monteras i rack chassi har sex modulära kortplatser så att du kan lägga till redundans i händelse av komponentfel eller lägga till funktioner som ditt nätverk växer. Det erbjuder anti-spam, anti-virus och innehållsfiltrering samt skydd mot DoS-Denial of Service-attacker och applikations-nivå attacker. Steget upp i prestanda är märkbar, när du väljer denna klass av hårdvarubrandvägg för din organisation, med 1 gigabit per sekund maximal genomströmning hastigheter

  Check Point Power-1 11075

  Som en verkligt företagsklass hårdvarubrandvägg skulle du förvänta dig Check Point Power-1 11075 för att erbjuda maximal säkerhet med tanke på dess prislapp på över $ 60. 000, och med 2010. De 11. 075 levererar med en imponerande 10/10 betyg i ZDNet: s genomgång av de bästa hårdvaran brandväggar på marknaden. Den "Software Blades" teknik behandlar var och en av brandväggar fungerar som individ, fullt konfigurerbara enheter som kan läggas till utan behov av extra hårdvara eller störa enheterna aktuella konfigurationen. Om ditt företag bestämmer sig för att börja använda VoIP-Voice over Internet Protocol-exempelvis behöva nätverksadministratören konfigurera endast Programvaran klinga för VoIP. Designad för mycket kritiskt företagsmiljöer, är den maximala genomströmningen prestationer imponerande 30 gigabit per sekund.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du ansluter en PC till en Samsung HDTV

Relaterade artiklar


 • jämförelse av Core 2 Quad & Core 2 Extreme
 • hur man förstår notebook & bagge
 • hur man sätter musik på en SanDisk microSD-kort
 • hur man överklockar en AMD 64 X2-processor med ett ECS moderkort
 • hur man frysa hårddiskar
 • Hur man laddar ner programvara för HP 6210
 • hur man stänger av kortkommandon på en Dell laptop
 • hur man fabriksåterställning en Asus Eee PC
 • instruktioner för att överföra filer från en gammal Mac-dator till en ny Mac-dator
 • hur man bränner data på en tom CD