Dator > hur man ställer in en Linksys Wireless b ethernet brygga

 • hur man ställer in en Linksys Wireless b ethernet brygga


 • Linksys WET11 Wireless-B Ethernet Bridge fungerar som en Ethernet-till-trådlös brygga som tillåter dig att ansluta Ethernet-förberedda enheter till ett trådlöst nätverk. Bron är användbart om du vill lägga till enheter till nätverket, t. ex. skrivare som inte har någon inbyggd trådlöst kort, men innehåller en Ethernet-port. Du kan också använda den för att ansluta en arbetsgrupp med hjälp av ett trådlöst nätverk till ett trådbundet Ethernet-nätverk. Ställa in Linksys Wireless-B bron är halvautomatisk, guider installations-CD du genom konfigurationen.
  1
  Anslut antennen till det trådlösa-B bro maskinvara. . . Skjut "X-II (MDI /MDI-X)" switch på sidan av bron till "X" läge om du ansluter bron till en dators nätverkskort eller till "II"-läge om du ansluter den till en hubb eller switch.
  2.
  Anslut den medföljande Ethernet-kabeln i porten "LAN" på sidan av Linksys bron. Haka fast den andra änden i RJ-45 port på datorn, en hubb eller switch som du vill konfigurera bron.
  3.
  Anslut strömadaptern till bron Power port och den andra änden av adaptern till ett eluttag.
  4.
  Infoga Linksys Wireless-B brygga setup-cd: ni datorns CD-ROM-enhet. Vänta på "Välkommen"-skärmen ska visas och klicka på "Setup". Klicka på "Nästa" på skärmen som verifierar din konfiguration hårdvarusetup.
  5.
  Klicka modellnumret på din Linksys Wireless-B bro från "Selection"-listan på skärmen. Klicka på "Ja". Skriv "admin" i rutan Lösenord som dyker upp och klicka på "Enter. "
  6.
  Klicka på" Infrastruktur "på" Mode Settings "om du vill att dina datorer och enheter nätverk att ansluta till en åtkomstpunkt. Klicka på" Ad-Hoc "om du vill datorerna att ansluta direkt till varandra. Skriv ett namn för Ethernet bron i rutan. Klicka på "Nästa".
  7.
  Skriv namnet på ditt trådlösa nätverks SSID (Service Set Identifier) i "SSID". I "Channel" rullgardinsmenyn väljer du den trådlösa kanal som ditt nätverk fungerar om du valt "Ad-Hoc" läget för Ethernet bron. Klicka på "Nästa".
  8.
  Välj "automatiskt erhålla en IP-adress" på "IP Settings" Om ditt nätverk använder en router eller DHCP-server som automatiskt konfigurerar din IP-adresser. Välj "IP-konfiguration manuellt" och skriver korrekt IP-adresser i fälten om du behöver för att manuellt tilldela IP-adresser. Klicka på "Nästa".
  9.
  Klicka på "WEP" rullgardinsmenyn på "Security Settings" och väljer den nivå av WEP-kryptering nätverket använder. Ange ditt nätverk lösenfras i fältet eller lämna fältet tomt om du manuellt vill ange en WEP-nyckel. Du kan lämna standardvärdet "Disabled" inställning i "WEP" menyn om ditt nätverk har WEP-kryptering inaktiverad. Klicka på "Nästa".
  10.
  Skriv WEP-nyckel i "Typ 1"-rutan på nästa skärm eller se den automatiskt genererade WEP nyckel om du hade kommit in en lösenfras. Klicka på "Nästa".
  11.
  Granska inställningarna på "Bekräftelse" skärm. Skriv ner Ethernetbrygga IP-adress om du vill få tillgång till webbaserade Management Utility. Klicka på "Ja" för att spara inställningarna. Klicka på "Exit" på "Grattis" skärm.
  12.
  Dra ur Ethernet-brons nätadaptern från väggens eluttag. Koppla bort Ethernet-kabeln från datorn eller hubben och anslut den till ett RJ-45 port på en Ethernet-klar enhet som du vill lägga till nätverket. Anslut Ethernet-brons nätadaptern till ett eluttag för att slutföra installationen.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:vad är DDR3 SDRAM?

Relaterade artiklar


 • hur man köper full LaserJet-kassetter
 • hur man kan återställa en Eee PC 901
 • säkerhet checklista för bärbara datorer
 • hur man avblockera ett SD-kort
 • 8600GTS vs 8800GTX
 • vanliga fel i bärbara datorer
 • hur man återställer en Canon mx308 bläck
 • hur man uppgraderar en eee hårddisk
 • hur man bygger en super gaming dator
 • hur till vända på en kamera på en iMac