Dator > hur man gör med datorskärmar i Virginia

 • hur man gör med datorskärmar i Virginia


 • Med tekniska framsteg som görs inom elektronik varje dag, Virginia, som så många andra stater, är att behöva handskas med sina deponier snabbt fylla upp med föråldrade elektronisk utrustning, såsom datorskärmar. I sina ansträngningar att hålla dessa frågor och farliga material de kan innehålla ur sitt deponier måste Virginia Department of Environmental Quality har arbetat med tillverkare och andra enheter för att uppmuntra e-cykling av produkter från konsumenterna. Om du har en datorskärm du behöver för att bli av med, med hänsyn till tillgängliga e-cykling alternativ snarare än enkla förfogande.
  1.
  Donera din arbetstid datorskärmen Goodwill Industries, som kommer att ta det gratis. Om det inte finns en Goodwill nära dig, överväga att donera en skärm som är i gott skick till en annan välgörenhetsorganisation.
  2.
  Kolla Virginias Dator Återvinning och materialutnyttjande lagen Information lista. Under 2008 passerade Virginia lagstiftning som krävs för varje dator tillverkare som hade sålt mer än 500 enheter per år i Virginia att lämna in en återvinning /återanvändning plan med staten. Listan är tillverkare, så bara slå upp ditt varumärke för att se vilka metoder din tillverkare erbjuder för återvinning av sina produkter. Exempelvis listor Dell Staples butiker som en plats du kan ta sina produkter till gratis återvinning.
  3.
  Lämna din datorskärm på ett län, eller stad-stödda elektronikåtervinning insamling webbplats. Institutionen för miljökvalitet (DEQ) har en lista över de orter som erbjuder dessa program, samt länkar för att få mer specifik information om dagar och tider som dessa samlingar hålls.
  4.
  Placera en Craigslist reklam och ge bort eller sälja din datorskärm. Om din skärm är fortfarande i gott skick, någon annan kan kanske använda den och kommer antingen köpa den eller plocka upp den från dig.
  5.
  Välj ett e-avfall säljaren som tillhandahåller tjänster för bortskaffande. Virginia har en lista över företag det fungerar med att avyttra elektronik, såsom datorskärmar.
  6.
  Ta din bildskärm till Office Depot. För en liten avgift, kommer Office Depot tar din använda bildskärmen för återvinning.
  7.
  Ta din begagnade skärmen till bästa köp. De tar ut en avgift, men kommer ge dig en Best Buy presentkort på samma belopp
  8
  i september 2010 kan du också kontakta Department of Environmental Quality på 804. . -698-4029 om du har några andra frågor.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man sätter musik på en USB-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man skriva ut trådlöst
 • hur man rengör HP LaserJet 1200-serien
 • hur du formaterar en bärbar hårddisk
 • hur till vända bort system restaurera i Windows 2000
 • Lägga till en uppgradering nätverkskort för en HP Pavilion dv5
 • hur man startar en bärbar Windows
 • Hur du kopierar en hårddisk bild till en annan
 • HP Pavilion dv8000 information
 • hur du tar bort & ersätta DVD-enheten på en Toshiba Satellite P15
 • historia Pentium 2 processor