Dator > Fördelarna med pekskärmsteknik

 • Fördelarna med pekskärmsteknik


 • För att göra en vinst måste företagen lära sig att minska kostnaderna och samtidigt öka intäkterna. Genom att investera i datateknik, många företagare har möjlighet att göra just detta, och samtidigt öka kvaliteten på kundservicen. Innovationer inom datortekniken har tillåtit företagare tillgång till touch-screen gränssnitt, lägga många fördelar med det sätt de tjänar kunder samt utöka sin potentiella kundbas.

  Sparar tid

  Flera företag använder touch-screen-teknik att påskynda deras hastighet av tjänst, så att kunderna kan tjäna sig själva på touch-screen kiosker. Kunder använder dessa självbetjäning kiosker för enkla tjänster, som inköp biobiljetter, betala räkningar eller få tillgång till kontoinformation snabbare. Som ett resultat kan företag erbjuda kortare linjer och minskade väntetider för andra kunder och samtidigt minska behovet av att anställa, utbilda och betala anställda.

  Förbättrar tillgängligheten

  Osäkra individer kan använda touch-screen-teknik, särskilt de som hitta med hjälp av en mus eller tangentbord svårt. Till exempel, pekskärmar ofta organisera information på ett tydligt och förenklat sätt, så synskadade personer använda dem. Likaså funktionshindrade beskyddare som har svårt att tala eller stå i långa rader kan dra nytta av touch-screen-teknik för att få tillgång till information enkelt och i sin egen takt. Dessutom, pekskärm gränssnitt är ofta så enkla att använda att även personer med liten eller ingen erfarenhet av att använda datorer kan använda en med minimal eller ingen tillsyn.

  Sparar pengar

  Företagare som utnyttjar pekskärmen kiosker spara pengar eftersom de inte behöver anställa, utbilda och betala så många anställda, datorn kommer att göra samma jobb. Till exempel livsmedelsbutiker som installerar självbetjäning kassörska stationer ger kunderna möjlighet att söka och betala för varor utan ingripande av en verklig säljare. I miljöer där anställa kassapersonal är väsentlig, utför de sitt jobb med ökad noggrannhet och hastighet eftersom touch-screen teknik förenklar verksamheten så slutförs smidigt. För att till exempel kassörskor som använder touch-screen teknik hantera försäljning, returer och återbetalning har färre möjligheter att göra misstag och samtidigt minska varje kunds kassan tid. Genom att öka hastigheten och precisionen för varje transaktion, kan företaget hantera fler kunder och försäljning, ett ökat resultat.

  Slitstark och sanitära

  Restauranger, kan hälso-och sjukvård kliniker och sjukhus att dra nytta av touch-screen-teknik, särskilt eftersom skärmar ren lätt. Normalt är skärmar tillverkade av glas, vilket gör pekskärmsteknik en tålig och lätt att rengöra gränssnitt i miljöer där renlighet är viktigt.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter hårddisk på en Dell Dimension 8300

Relaterade artiklar


 • Felsökning Lexmark E250d
 • hur du lägger till RAM-minne till en Dell dator
 • hur du formaterar USB-hårddiskar
 • hur man tar betalt en Dell D820 Li-ion batteri
 • hur man använder ett utgånget HP Bläck d145
 • hur man fyller en HP C6656A patron
 • Hur man monterar ett USB-minne i Windows
 • hur du ställer in en netvigator trådlöst modem
 • hur man fixar bokstäver på laptop tangentbord
 • typer av dataöverföring som används av lagringsenheter