Dator > Felsökning av en lexmark c522

 • Felsökning av en lexmark c522


 • Lexmark C522 är stor nog för kommersiella utskriftsjobb. Den kan hantera upp till 20 sidor per minut i svartvitt och i färg och upp till 750 20-pound sida Pappersinmatningskapacitet. Det har ett tillträde för enkelt utbyte av tonerkassetter och en intuitiv panel med en grafisk bistå. Denna skrivare har många funktioner, och som sådan glapp kan uppstå. För större reparationer, ring en kvalificerad reparatör, men för enkla felsökning, finns det ett antal saker du kan köra igenom

  Du behöver:.
  Bärbar hårddisk.


  1.
  Kontrollera att skrivaren är påslagen och strömsladden ansluten till ett jordat eluttag om det inte finns ström till enheten. Testa en annan apparat i samma uttag för att kontrollera makten.
  2.
  Kontrollera att orden "Ready" eller "Power server" visas på displayen innan du skickar ett jobb till utskrift. Kontrollera att det finns papper i pappersfacket.
  3.
  Stäng av skrivaren, vänta i ungefär 10 sekunder och slå sedan på skrivaren igen om manöverpanelen visar bara diamanter eller är tomt. Det innebär att skrivaren test har misslyckats. Klockan kommer att visas på manöverpanelen och meddelandet "Klar" visas när testet är framgångsrikt genomförd.
  4.
  Ange setup-menyn och sedan inställningsmöjligheter. Ställ in "Skriv timeout" i menyn till ett högre värde från "Tidsgränser" i menyn om oväntade sidbrytningar har betydelse utskriften har avbrutits.
  5.
  Byt toner cylinderampull om horisontella streck syns på utskriften.
  6.
  Rengör spilld toner i skrivaren bostad nära skrivhuvudet med en torr, luddfri trasa, om det finns vita eller färgade linjer på utskriften.
  7.
  Rengör pint-huvudet objektiv. Stäng av skrivaren och öppna den övre och inre dörrar. Den nedre luckan öppnas med den inre dörren. Ta bort alla fyra tonerkassetter. Rengör fyra objektiv med tryckluft från en burk, noga med att inte röra linsen. Sätt tillbaka tonerkassetterna och stänga skrivarens dörrar. Slå på skrivaren igen.
  8.
  Ställ sortering till om i "Avsluta" menyn om stora jobb inte kontrollera. Den sammanställning funktion kan vara avstängd.
  9.
  Ange färg sparare på OFF om utskriften är för ljus.
  10.
  Ändra funktionen pappersvikt från normal till tung om tonern lätt smittar av pappersarken när de hanteras.
  11.

  Ta bort och installera tonerkassetterna om det finns en grå bakgrund till tryckeriet. Byt ut tonerkassetterna om det behövs.
  12.
  Kontrollera att papperstypen är korrekt för papperet som används om det finns "skuggor" på utskriften.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:historia transistorer mikroprocessor chip

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en bärbar dator
 • hur man spelar datorljud via TV
 • hur du skannar ett dokument med en HP LaserJet 3200
 • Felsökning en HP trådlös mus
 • hur du lägger till minne till en Latitude L400
 • instruktioner för att överföra filer från en gammal Mac-dator till en ny Mac-dator
 • hur du använder din bärbara dator för att ansluta en SIM-kort i en AT & T telefon
 • hur du uppdaterar drivrutiner för min Microsoft trådlös mus & tangentbord
 • hur man byter en Vostro 1500 LCD
 • hur du säkerhetskopierar data på en hårddisk