Dator > hur man bygger en super gaming dator

 • hur man bygger en super gaming dator


 • Bygga en kraftfull speldator i huvudsak är en funktion för att köpa tre komponenter av mycket hög kvalitet: grafikkort, processor och minne. Även kvaliteten på de andra delarna är också viktigt, tillbringar det mesta av dina pengar på dessa tre delar. Eftersom de flesta moderna spel är oerhört påfrestande för grafikkortet --- speciellt när du försöker köra program på högre inställningar på en godtagbar bildfrekvens --- du kan förvänta dig att vara din dyraste komponenten.

  Du behöver :
  datorkomponenter och fall.
  Phillips skruvmejsel.
  Antistatisk armband (tillval).

  Välj Komponenter


  1.
  Välj de komponenter som du vill bygga en topp-kvalitet PC. Om du letar efter en högpresterande spel maskin, kan du räkna med att spendera mellan $ 2. 000 och $ 5000 för de bästa delarna. Köp toppresterande eller andra betyg grafikkort finns från någon av de stora grafikkortstillverkarna --- nVidia och ATI. Skaffa en av de senaste eller på annat sätt de senaste högpresterande processorer från Intel eller AMD. För hårddiskar överväga en rymlig SATA hårddisk eller en Solid State Drive (SSD) om du vill ha bästa prestanda för lite mer pengar. Inköp parade minne (RAM) upp till det högsta belopp som ditt operativsystem kan hantera är också en klok investering. Köp en väl kyld fall och en betydande strömförsörjning på mer än 650 watt för att hantera hårdvaran. Högpresterande grafikkort och processorer är kraftintensiva. Köp en kompatibel moderkort, optisk enhet, och kringutrustning som mus, tangentbord, hörlurar och mikrofon för att spetsa till paketet. Köp den senaste versionen av Windows för att få tillgång till de flesta spelen.
  2.
  Fritt utrymme för dig att arbeta. Ta bort komponenter från rutorna och sätta instruktionerna allt på ett ställe. Jorda dig genom att röra ett metallföremål för att minska risken för skador på komponenter från statisk elektricitet. Du kan också bära en anti-statisk armband, hittar hos de flesta återförsäljare, för att förhindra att detta händer.
  3.
  Öppna fallet, följa anvisningarna. Installera någon perifer fans som du köpt eller som kom med målet innan du sätter i alla ytterligare komponenter.
  4.
  Fäst moderkortet på väggen i målet med hjälp av skruvarna som följde med det. Var noga med att placera alla skruvar för att säkerställa att den är fast. Undvik åtstramning det för mycket, eller du kan skada moderkortet.
  5.
  Installerar processorn genom att försiktigt sänka det i rätt kortplats på moderkortet, matcha alla stiften. Fäst den med metallklämman på moderkortet. Placera kylfläns /fläkt ovanpå processorn, följa anvisningarna noga. Fäst den på rätt sätt med hjälp av den medföljande mekanismen och ansluta fläktens strömsladd till moderkortet.
  6.
  Sätt minnet i rätt spår. Applicera fast press nedåt på kort tills du hör ett klickljud. Använd plast fästen på vardera sidan av kortet för att säkra den på plats.
  7.
  Placera grafikkort i lämplig kortplats. Se till att grafikkortet har clearance av 1 till 2 inches från något annat i fodralet för att säkerställa korrekt luftflöde. När det är säkert i facket, kan du fästa den tillbaka i målet med hjälp av skruven. Anslut strömförsörjningen till grafikkortet med den medföljande kabeln.
  8.
  Installera hårddisken i racket på moderkortet. Anslut datakabeln i moderkortet och strömkabeln till elnätet.
  9.
  Placera den optiska enheten i 5,25-tums rack ovanför hårddisken rack. Du kanske måste ta bort en panel från framsidan av ärendet för att komma åt enhetens framsida. Anslut datakabeln till moderkortet och strömkabeln till elnätet.
  10.
  Avsluta ärendet. Anslut all kringutrustning, t. ex. bildskärm, mus och tangentbord. Slå på datorn och installera operativsystemet genom att starta upp datorn med systemet skiva i DVD-enheten.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Vilka är fördelarna av en PDU?

Relaterade artiklar


 • hur man byter en Vostro 1500 LCD
 • hur man identifierar ett asus grafikkort
 • hur du uppgraderar Dell Precision 650 processor
 • hur man spara bläck
 • hur du kopierar en dator till en flash-enhet
 • hur daisy-chain interna hårddiskar
 • hur du avaktiverar Windows-brandväggen i SBS 2003
 • hur du uppgraderar mitt minne på emachine 3115
 • hur du partitionerar virtuellt minne
 • hur man byter en Toshiba Satellite DVD-enhet