Dator > Intel Desktop moderkort installationsinstruktioner

 • Intel Desktop moderkort installationsinstruktioner


 • Installera en Intel desktop moderkort kan förbättra hastigheten på en dator eller tillhandahålla ytterligare funktionalitet, inklusive mer tillgänglig hamnar eller platser expansion. Ett nytt moderkort tillåter även installation av en ny serie processorer, mer RAM, och den senaste kringutrustning-inklusive SATA, USB 3. 0 och PCI Express-enheter. De flesta dator ärenden som byggdes för Pentium II-datorer eller nyare, i september 2010, kommer att acceptera de allra senaste Intel moderkort, men även andra komponenter bör uppgraderas samtidigt, speciellt RAM, CPU och strömförsörjning.

  Du behöver:
  Intel desktop moderkort
  . Skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.
  Ficklampa.

  Ta bort

  Befintliga moderkort


  1.
  Koppla ur strömkabeln, tangentbord, mus, video, högtalare och alla andra kablar som är ansluten till datorn. Ta bort motorkåpan och koppla elkablar som leder till moderkortet.
  2.
  Ta bort alla adapter kort från systemet. Koppla fallet kontakter för strömbrytaren, LED-hårddisk, högtalare, USB-header, makt ljus, och alla andra sladdar från moderkortet till fallet. Ta bort enheter och strömförsörjningen om de är i vägen för att ta bort moderkortet.
  3.
  Ta bort alla skruvar som håller moderkortet ned och dra försiktigt upp på slutet av moderkortet som är längst bort från baksidan kontakterna. Dra moderkortet Anslutningar på baksidan försiktigt genom bakväggen front, och ta bort kortet ur systemet. Ta bort RAM och CPU från moderkortet.

  Installera Intel Desktop moderkort


  1.
  Leta skruven standoffs i målet och matcha dem med nya moderkortet. Detta säkerställer att de alla radas upp korrekt med hålen i nya moderkortet och att det finns tillräckligt standoffs -. . Och ingen extramaterial
  2
  tillbaka den bakre porten front med ny som kom med det nya moderkortet.
  3.
  försiktigt in den bakre porten delen av moderkortet via front, var noga med att inte böja något av metall guider som finns utformade för att passa runt hamnarna. Sänk moderkortet på standoffs och skruvar in i varje hål. Dra åt skruvarna ordentligt, men försiktigt för att undvika att skada den nya moderkortet. .
  4
  Anslut ström-kopplingen, hårddisk LED-kontakt, högtalaranslutning, USB header kontakt; makt LED-kontakt, och alla andra fall anslutningskablar till moderkortet
  .
  5.
  Installera CPU, RAM, och alla expansionskort tillbaka på moderkortet. Anslut elkablar till moderkortet. Sätt tillbaka locket på systemet. Anslut den externa enheter och nätsladden och starta upp systemet.

  Tips och varningar


 • Vid uppgradering moderkortet, det är ett bra tillfälle att också uppgradera RAM-minnet , CPU och grafikkortet. Ett nytt nätaggregat har i regel kontakter som krävs i nya moderkort. Äldre nätaggregat kan ofta anpassade för att fungera med nya moderkort genom att köpa adaptrar för de olika krävs strömanslutningarna.
 • Använd alltid statisk dissipativa enheter, som ett anti-statiskt armband, för att förhindra skada statiskt känsliga komponenter . Se till att de nya Intel skrivbordet moderkortet stöder alla enheter anslutna till den, särskilt CPU och RAM. Se till att strömförsörjningen har tillräcklig kapacitet för att köra de nya komponenterna. CPU chips har mycket känsliga stift som enkelt kan böjas, skadar processorn och göra garantin ogiltig.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:beskrivning av en korrupt utskriftshanteraren

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar hårddiskar
 • Hur använder jag en LCD-projektor & laptop för ett bröllop bildspel?
 • hur du bläddrar med en Wireless Laser Mouse 5000
 • hur man kan spara mpeg videoklipp till din dator
 • lan Wire & kontakter
 • den bästa USB-högtalare för bärbara datorer
 • användning av datorer i vetenskaplig forskning
 • hur du uppdaterar RAM på en dator
 • Hur konvertera megabyte till gigbytes
 • hur man konfigurerar en pekplatta