Dator > hur man fixar en långsam Toshiba laptop

 • hur man fixar en långsam Toshiba laptop


 • Toshibas bärbara datorer i sig inte är långsamma datorer och oftast en långsam dator orsakas av ett program snarare än ett hårdvaruproblem. Datorer fastna genom att köra alltför många processer på en gång, och har information på hårddisken lagras i olika delar av disken (splittrade) och datavirus, maskar eller spionera infestationer porslin. Naturligtvis ibland en dator helt enkelt inte har hårdvara för att köra vissa program eller kommer att ha en hårdvara fråga som behöver fixas

  Du behöver:.
  Tryckluft.
  Skruvmejsel.

  Diskrensning


  1.
  Klicka på "Start /Alla Program /Tillbehör /Systemverktyg /Diskrensning" för att öppna programmet Diskrensning .
  2.
  Markera den hårddisk du vill rensa upp om du har fler än en hårddisk och klicka på "OK" för att komma igång.
  3 .
  Vänta på Diskrensning för att beräkna hur mycket utrymme det kommer att kunna spara genom att komprimera dina filer. Komprimera filer på hårddisken kommer att öppna upp utrymme som i sin tur hjälper din information tillgång till dator snabbare.
  4.
  Klicka på "Fler alternativ" på fliken "Diskrensning" fönstret som visas och klicka sedan på "städa upp" knappen i "Windows-komponenter". Detta gör att du kan välja vad Windows-komponenter du vill inaktivera. Inaktivera Windows-komponenter kommer att göra din programvara genom att minska de program som körs.
  5.
  Klicka på "städa upp" knappen i "Installerade program"-avsnittet. Detta gör att du kan välja vilken dator program du inte längre vill ha installerat på datorn och avinstallera dem. Avinstallera program som inte har använts på länge som gamla videospel att snabba upp din bärbar dator från Toshiba.
  6.
  Klicka på "städa upp" knappen med "Systemåterställning" avsnitt. Detta kommer att radera alla utom den senaste av dina säkerhetskopior så att du inte har värdelösa säkerhetskopierade filer tar upp plats och bromsa din bärbara dator.
  7.
  Klicka på "Disk Diskrensning "-fliken och markera alla filer från" Filer att ta bort "-avsnittet som du vill ta bort. Detta kommer att radera alla filer från din dator att göra din dator snabbare genom att frigöra minnesutrymme. Klicka på "Ok" för att radera filer och avsluta Diskrensning.

  Fan


  1.
  Blås tryckluft från en trycksatt luft kan i fläkten slitsar i botten och sidan av Toshiba laptop för att rengöra den från damm. En dammig, smutsig fläkt kommer att orsaka problem hastigheten på din Toshiba laptop.
  2.
  Stäng av datorn, ta bort batteriet, och alla externa enheter och skruva alla skruvar som ett tangentbord bild på den.
  3.
  Ta bort tangentbordet från din bärbar dator från Toshiba och i inre, övre, vänstra hörnet på sidan av skärmen ser du fläkten.
  4.
  Blås tryckluft i fläkten för att rensa damm och sedan ersätta tangentbordet, skruvar, batteri, externa enheter och makt på datorn igen.

  Processer


  1.
  Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort" tangenterna på Toshiba laptop tangentbord samtidigt och sedan välja "Starta Aktivitetshanteraren. "
  2.
  Klicka på "Processer"-fliken och ta inventering av alla processer som körs på datorn.
  3.
  Högerklicka på varje process med ditt användarnamn till rätt av processen namn och välj sedan "Avsluta process. "Avbryt inte processer som är viktiga för din dator igång ordentligt såsom explore. exe eller processer som inte har ditt användarnamn till höger om processen namnet.
  4.
  Starta din dator om du avslutar en viktig process.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man överför data till en CD

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en extern hardrive
 • delar av en bärbar dator
 • hur man styr datorn fläkt
 • hur man: dator till TV via HDMI
 • Felsökning en HP 7680
 • vad betyder TV ut på ett grafikkort menar?
 • hur man återställer hk äkta patron chips
 • hur du ställer in en spelkontroll för Graw på en PC
 • hur man bygger ett kalt ben pc
 • hur du ställer in Apple Mail