Dator > hur man fabriksåterställning en Dell laptop

 • hur man fabriksåterställning en Dell laptop


 • Återställning till de ursprungliga inställningarna fabriken bilden är det bästa alternativet för en snabb klart av din hårddisk och en enkel ominstallation av Windows. Skälen för behöver sådant verktyg är många och omfattar förbättra systemets prestanda och sälja din dator som används. Dell erbjuder det verktyget under namnet "Dell Factory Image Restore. " Den återfinns genom att starta om datorn och in i ett läge system reparation. The Factory Image Restore helt utplånar enhet C: och installerar om Windows från D:-enheten. . Drivrutiner och medföljande programvara som tillhandahålls av Dell även installera under denna process
  1.
  Check "dator" för en enhet märkt "Recovery. " Denna enhet innehåll är vad Dell Factory Image Restore-verktyget behöver installera om Windows och annan programvara som ursprungligen installerades på din bärbara dator. Om du ser det där kan du gå framåt. Säkerhetskopiera alla filer du vill spara på en extern hårddisk, minne eller flyttbar skivor. Se också till att alla dina lösenord antingen registreras eller skrivits ned på ett säkert ställe, annars kommer de att gå förlorade.
  2.
  Ta bort alla icke-väsentliga kringutrustning såsom en andra övervaka, externa hårddiskar eller laptop mus. Ta den bärbara datorn från dockningsstationen om den är ansluten till en. Starta om din bärbara dator och tryck på "F8" innan Windows laddas. Genom att trycka "F8" många gånger hjälper. När återställningen visas, välj "Reparera datorn" och tryck på "Enter".
  3.
  Välj "Factory Image Restore" för att återställa din bärbara dator till dess ursprungliga operativsystem och konfigurationer. Detta verktyg kommer att formatera din C:-enheten, ta bort alla filer du har sparat. Om du är redo att gå framåt, fortsätta och följ anvisningarna. Factory Image Restore ominstalleras Windows automatiskt från D:-disken med litet behov av input från användaren
  4
  Välj din tidszon och input annan lokalisering information när du ombeds. . . Windows kommer att fortsätta att inrätta och sedan be om information om att ansluta till Internet när den är klar. Den enda undergång i denna process är att din bärbara dator kommer att hitta och installera alla Windows-uppdateringen som släpptes efter det datum din laptop ursprungligen konfigurerad. Gå till Dells hemsida och ladda ner de nyaste drivrutinerna för att uppdatera dem, som Factory Image Restore endast använder original installerad på din dator.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter bios batteriet i en Compaq nc6000

Relaterade artiklar


 • hur man: dator till TV via HDMI
 • AMD Mobile Turion X2 prestanda
 • Hur skapar jag en dator med en stationär fall?
 • hur du helt tar bort korrumperade ATI-drivrutiner
 • Vad är Klistrade tangenter på mitt Microsoft tangentbord?
 • hur man byter ett tangentbord på en Compaq Presario 900
 • hur reparera rullarna dokumentmataren på en HP Officejet 7310xi
 • hur man dödar CMOS på en Toshiba laptop
 • Hur uppgraderar jag min zd7030 hp pavilion?
 • hur du säkerhetskopierar din dator online