Dator > hur du uppgraderar Dell Precision 650 processor

 • hur du uppgraderar Dell Precision 650 processor


 • Dell Precision 650 är en stationär dator anpassad för high-end arbetsstation uppgifter som video rendering och datorstödd konstruktion. Precision 650 innehåller en Intel Xeon-processor, en del som du kan uppgradera om du har använt datorn på flera år och är inte längre nöjda med dess prestanda. I uppgradering av Dell Precision 650-processor kan du räkna med högre hastighet i någon uppgift som är beroende av processorn för bästa prestanda, även de arbetsuppgifter som nämns ovan och andra såsom databas arbete och webbutveckling.

  Du behöver:
  Aceton eller tvättsprit
  . Kylpasta.
  Intel Xeon-processor med 400 eller 533 MHz busshastighet.


  1.
  Stäng Dell Precision 650 ner helt och ta flera minuter för att de inre delarna hinner svalna. Koppla ur datorn och placera tornet på sin sida, så att ventilerna på baksidan av tornet öppet.
  2.
  Tryck ovala frigöringsknappen på baksidan av Precision sidopanelen till vänster när vi möter på baksidan av datorn. Lyft sidopanelen upp för att ta bort det från Precision 650 tornet. På baksidan av tornet, bör du se en plast luft regissör bredvid ventilerna fläktinsuget. Luften regissören täcker processorn.
  3.
  Tryck nedåt på de två flikarna på baksidan av luften direktören att ta bort det från Precision 650 tornet. Lyft luften chef ur datorn och ställ den åt att avslöja sjunka processorn värme. Håll handen över kylflänsen att se till att den har svalnat innan du fortsätter.
  4.
  Tryck böjda delar av de båda hållarna kylflänsen tillsammans för att befria dem från Precision 650. Lyft hållarna uppåt och ut ur datorn.
  5.
  Vrid kylflänsen något för att bryta förseglingen av kylpasta, och ta kylfläns ur datorn.

  6.
  Rengör botten av kylflänsen ordentligt med aceton (nagellacksborttagare) eller tvättsprit och bomullspinnar, eller pappershanddukar, för att avlägsna alla kylpasta rester.

  7.
  Swing plast armen på den sida av Precision 650 CPU socket upp. Lyft processorn ur uttaget och placera den inuti förpackningen för den nya processorn för skydd. Placera den nya processorn i sockeln och sänka armen för att låsa den på plats.
  8.
  Skala av skalet på botten av ersättning kylfläns för att exponera kylpasta, om du har köpt en detaljhandel kit processor uppgradering. Om du köpt en naken processor, applicera ett tunt lager kylpasta innan de använder den gamla kylflänsen.
  9.
  Återmontera kylfläns och luft regissör, och tillbaka sidopanelen genom att utföra stegen i den här artikeln i omvänd ordning.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man uppgraderar en PC från HP pavilion underhållning

Relaterade artiklar


 • nvidia 6150 le grafikkort information
 • hur du ställer in Bluetooth för Windows
 • hur man byter en HP 3030 fixeringsenheten
 • hur man byter en bläckpatron i en HP 5510
 • hur du uppdaterar cd / dvd drivrutiner
 • hur man rengör en HP Bläck huvud jet print
 • hur reparera rullarna dokumentmataren på en HP Officejet 7310xi
 • hur du överför filer till en ny hårddisk
 • hur du skriver ut config menyn på HP LaserJet 4
 • hur du ställer in trådlös utskrift med en Mac