Dator > westell 6100 dsl specifikationer

 • westell 6100 dsl specifikationer


 • Om du letar efter en hög prestanda, enkel att använda modem, anser Westell 6100 DSL. Den 6100 är djupt tillförlitlig, är känd för att ha en utmärkt fel post. Kanske är det därför det är den mest använda modemet som Verizon och Bellsouth. Detta LiteLine Dual Connect NAT-router är inte bara lätt att installera, men dess kompakta design tar mindre plats.

  Utseende

  Vägning 7. 1 gram, är 6100 1,25 inches hög, 4,8 inches bred och 4,87 inches djupt. Det är svart med vita bokstäver och har 4 LED lyser: Ström, DSL, Link, och USB status. Den har uttag för ström, USB, telefon och sladdar ethernet. Dessutom har det en strömbrytare, återställningsknapp, och ventilationshålen.

  Funktioner

  6100 har en integrerad brandvägg och säkrar IP-adresser från att synas på Internet. Det har ADSL2 och ADSL2 +-om den stöds av din operatör-samt TurboTSP. Den ansluter till en tjänsteleverantör genom en Point to Point Protocol over Ethernet (PPPoE /A) och har uppgraderingsbar programvara. Dessutom ger det flera användare att dela en Internetanslutning.

  Systemkrav för USB-installation

  Se till att det finns en USB 1. 0-eller högre port tillgänglig. För korrekt funktion kräver 6100 ett Pentinum eller motsvarande och högre klass maskin med Microsoft Windows 98, 2000, ME eller XP. Du måste ha Internet Explorer eller Netscape 4. x med version eller högre. Även 128 MB RAM-minne rekommenderas, kommer en 32 MB RAM räcker. Slutligen bekräftar att det finns minst 10 MB ledigt utrymme på hårddisken.

  Systemkrav för 10/100 Base-T/Ethernet

  För denna typ av anslutning, ett 10/100 Base-T-nätet Internet (NIC) och ett operativsystem som stöder TCP /IP över Ethernet behövs. Även om detta är den rekommenderade anslutningen på grund av de få krav och snabbare att överföra, är inte alla datorer utrustade med Ethernet-kort.

  Fördelar

  En av de viktigaste fördelarna med Westell 6100 är att det inte kommer att lämna din ficka tom. 2010 års prisnivå för detta modem är $ 15-$ 50. Eliminera uppringd anslutning, kan denna enhet telefonlinjer att vara öppen medan du är ansluten till Internet. Tack vare Turbo TC programvaran, TCP /FTP överföra filer snabbt. Om du har ett befintligt lokalt nätverk tillåter 6. 100 dig att hålla din IP-adress också. När uppgradera programvaran, det finns lite avbrott i tillgång till Internet. Den stora LED-lampor gör det möjligt att visuellt identifiera eventuella förlorade anslutningar.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:uppgraderingar för ett PCI grafikkort

Relaterade artiklar


 • Atom-processor vs Pentium M
 • hur du överför filer till en ny hårddisk
 • hur man kan återställa en gateway skrivbord
 • hur minne testa ett gig RAM
 • hur man byter Nvidia-grafikkort hp dv6000
 • hur du kan få en hårddisk på en IDE-kabel med en CD-enhet
 • vad är bränna audio cd-hastigheten?
 • hur du tar bort en gateway tangentbord
 • hur varma hp laptop strömförsörjning få?
 • IP Office 500 funktioner