Dator > hur man uppgraderar en Acer Aspire 6930

 • hur man uppgraderar en Acer Aspire 6930


 • Inte alla bärbara delar är lätta att uppgradera, men minne och hårddisk uppgraderingar kräver i regel minst mängd arbete. På Acer Aspire 6930, är båda minnesmodulerna lätt nås via en baksida, och det finns en andra hårddiskfacket tillgänglig under en annan baksida. Minnesuppgraderingar kan göras upp till 4 gigabyte, med två 2 GB minnesmoduler, om möjligt. Det andra enhetsfacket kommer att ta en Serial Advanced Technology Attachment hårddisk

  Du behöver:.
  Liten Philips skruvmejsel.

  Uppgradera RAM


  1.
  Koppla den bärbara datorn från nätadaptern och ta ut batteriet. Vänd den bärbara datorn över så undersidan är vänd mot dig. Ta bort alla skruvar från de större, vänster sida lock. Livet bort locket och lägg det åt sidan.
  2.
  Leta reda på minnesmodulerna i det nedre vänstra hörnet av bärbara undersida, som nu utsätts för. Dra klipp tillbaka från minnet försiktigt, lyft upp den första modulen och dra ut den. Gör samma sak för den andra minnesmodulen, placerad under den första.
  3.
  Plocka upp en av dina nya minnesmodulerna och tryck den försiktigt i botten minnessockeln, montering i alla vägen. Tryck nedåt tills de klipp klickar på plats. För att installera en andra minnesmodul, upprepar du detta steg genom att använda andra minnessockeln.
  4.
  Tillbaka den bärbara datorn är tillbaka och fäst i skruvar. Slå på den bärbara datorn och tryck set-up nyckel innan Windows laddas. När datorn startar i Basic Input /Output System (BIOS), kontrollera hur mycket minne som anges i inställningarna. Om minnet matcher med det du just installerat, var installationen lyckats.

  Uppgraderar hårddisk


  1.
  Koppla din bärbara dator och ta ur batteriet. Vänd den bärbara datorn och ta bort skruvarna från andra hårddisk tillgång plattan, som finns på nedre högra hörnet på den bärbara datorns undersida. Ta bort de två skruvarna som håller hårddisken caddy, ligger på ömse sidor av enheten. Lyft upp fliken på hårddisken Caddy och dra upp för att ta bort hårddisken.
  2.
  Bort de fyra skruvarna från hårddisken caddien om en enhet redan är fäst vid den. Lyft caddy upp och stänga av hårddisken. Möta de nya hårda sida drivkrets upp, placera Caddy över den och säkra med fyra skruvar.
  3.
  Ersätta hårddisken caddy i sin vik och tryck ner försiktigt. Säkra caddy genom att ersätta skruv på vardera sidan. Placera luckan över toppen och ersätta dess skruvar. Slå på den bärbara datorn och slå starten tangenten innan Windows laddas. I BIOS, kontrollera att de inställningar som visas matcha din nya hårddisk.

  Tips och varningar


 • Arbeta aldrig på en bärbar dator hårdvara utan att först koppla ur den bärbara datorn och ta bort dess batteri. Alltid arbeta bort från statiska och slitage en antistatisk armband om möjligt.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man gör med använda dator batterier

Relaterade artiklar


 • hur man rengör bläckstråleskrivare huvuden
 • hur man bygger en Dell stationär dator
 • Felsökning en MacBook laptop
 • hur man byter en Presario 2100 bios batteri
 • Varför min laptop piper när du startar upp?
 • hur man kan jämföra en P4 single-core CPU
 • hur man fyller en Canon 40 patron
 • hur man byter CD-enheten på min Dell Latitude D600
 • Hur skapar jag ett anpassat gamer pc?
 • hur man återställer en bärbar dator är trådlöst LAN