Dator > hur man kan förbättra den interna laptop trådlöst kort signaler

 • hur man kan förbättra den interna laptop trådlöst kort signaler


 • Bärbara datorer ger användarna en mängd funktioner, men kan den trådlösa anslutningen, ibland, vara dålig. När du upplever en svag Signa, L Du kan uppleva långsam uppkoppling till Internet eller tappa förbindelsen helt. Men det finns några sätt att förbättra den trådlösa styrka kort signal
  1
  Flytta routern i ditt hem om. Det är nära en yttervägg, sitter på golvet eller nära metallföremål. Dessa platser störa ofta med trådlösa signaler och skapa en svag anknytning. En plats mer centralt i ditt hem kommer att ge en starkare signal eftersom det har mindre avstånd att färdas till den bärbara datorn.
  2.
  Tillbaka antennen i din trådlösa router som fokuserar signalen i en riktning i stället för spridning av signalen.
  3.
  Byt den trådlösa kortet i din bärbara dator för att förbättra vidarebefordra signalen från den bärbara datorn till routern och tillbaka igen. Du kan ändra till en USB-nätverkskort med yttre antenn, vilket avsevärt kommer att förbättra signalen på din bärbara dator. Om din laptop har en inbyggd antenn, du behöver förmodligen inte detta steg och kan flytta till nästa, eftersom dessa antenner oftast ge utmärkt service.
  4.
  Köp en trådlös repeater att öka signalen utan extra sladdar.
  5.
  Byt kanal till din trådlösa router. Det finns 11 olika kanaler som din router kan sända från och vissa kanaler kan ha mer störningar än andra. Du ändrar kanal genom konfigurationen på din trådlösa router. En kanal med mindre störningar kommer att öka signalstyrkan. Din bärbara dator kommer att automatiskt upptäcka den nya kanalen.
  6.
  Uppdatera din router regelbundet genom att besöka deras hemsida. Efter att ha de senaste uppdateringarna kommer att hjälpa dig att få en starkare signal. Gör samma sak för nätverkskortet på din bärbara dator. Med Win 7 och Vista Klicka på Start> Alla program> Windows Update> Sök efter uppdateringar och sedan installera uppdateringar för din laptop. För Win XP välja Anpassad och sedan installera uppdateringar för din bärbara dator.
  7.
  ändra värdena på ditt trådlösa mottagaren genom att gå till "Min Dator", "Hardware", "Enhetshanteraren" och "Nätverkskort" och välj dina listade nätverkskort. Välj "Advanced" och "Roaming Aggressivitet," och se till att detta är satt till standardvärdet och högsta aggressivitet. Fortsätt till Genomflödesförbättring och välja standardvärden. Ställ in på "Aktivera" och klickar "OK" för att spara ändringen i inställningarna.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man backup med hjälp av en Zip-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man fixar bokstäver på laptop tangentbord
 • hur man uppgraderar en HP Compaq nc8430 bärbara hårddisk
 • hur du uppdaterar en VGA-drivrutinen
 • Hur man överför Office 2003 till en ny dator
 • hur man gör en dator snabbare med RAM
 • hur du partitionerar ledigt utrymme på en disk
 • hur du formaterar en 2g miniSD-kort
 • hur man uppgraderar en bärbar dator för spel
 • hur man byter en processor i en stationär dator
 • hur du ansluter en handdator till en projektor