Dator > hur man förstår notebook & bagge

 • hur man förstår notebook & bagge


 • En bärbar dator är i huvudsak en typ av dator. RAM är i huvudsak en typ av lagring för datorer. Varje dator, oavsett typ, har RAM. För att förstå anteckningsböcker och RAM är en enkel sak att förstå deras definitioner, betydelse och användningsområden. Du behöver inte vara dataingenjör för att förstå hur datorer och RAM är en del av dagens teknik
  1
  Vet
  definitionen av en anteckningsbok (se Resurser). En bärbar dator är också känd som en bärbar dator. Det är batteri eller AC-drivna och är en dator (i motsats till Apples bärbara datorer som kallas Mac böcker). Det är typiskt transportabel till skillnad från en stationär dator som har en skrymmande övervaka och stora centralenhet (CPU). Istället för att ha en mus som är separat från datorn, bärbara datorer levereras med en musmatta placerad vid foten av tangentbordet som fyller samma funktion i musen när du kör fingret över den.
  2.

  känna till definitionen av RAM. RAM är en förkortning som står för Random Access Memory. Detta är en del av datorns lagringskapacitet. Tänk på RAM-minne som en persons korttidsminne. RAM endast lagrar information som är relevant för program som körs på datorn, när de kör. När datorn är avstängd, är all information som lagras i RAM förlorade. Det är därför ett viktigaste regeln av att arbeta på datorn är att spara dokument ofta när du skriver dem. Spara ett dokument uttrycker det i datorns långtidsminnet förvaring.
  3.
  Know där ram är belägen och dess betydelse. RAM är i datorn i ett av två sätt. Det är antingen på ett mikrochip på egen hand, eller det är ansluten till ett plugin-modul som är ansluten till datorns moderkort. Storleken på ditt RAM-minne har att slutligen göra med hur snabbt datorn "kör". En mindre RAM kommer att resultera i en långsammare dator som tar längre tid att öppna och stänga program. RAM är viktigt att människor som spelar komplexa dataspel, vilket kan kräva en hel del RAM för att köra för att göra spelet gå med optimal hastighet och erbjuda bästa kvalitet upplevelse.
  4.
  Know betydelsen av bärbara datorer. Vikten av bärbara datorer ligger i deras portabilitet. Bärbara datorer är små jämfört med desk-top datorer. Skärmen och tangentbordet är anslutna genom ett gångjärn som gör det möjligt att vika ihop. När den bärbara datorn är vikt, är skärmen och tangentbordet skyddas från skador såsom repor, damm och matrester. Bärbara datorer kan användas överallt de kan ställas ned. Detta innefattar bilar, tåg och flygplan. Bärbara datorer är särskilt användbara för elever som har bekvämligheten med en hemdator som de också kan ta till skolan och komma åt sina filer.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man kör Logitech USB musen genom musporten

Relaterade artiklar


 • typer av Internet-modem
 • hur man ansluter en LCD-projektor ansluten till en stationär
 • hur man fixar CRT-skärmar
 • Toshiba Tecra 9100 specifikationer
 • hur kopiera filer till en OS X
 • hur man skapar karikatyrerna på en dator
 • hur man överklockar en AMD 64 X2-processor med ett ECS moderkort
 • vad är en Pentium T3400?
 • hur man startar upp en dvd till en USB-
 • Begreppet den bärbara datorn