Dator > hur man fixar ett Atheros drivrutin för en laptop

 • hur man fixar ett Atheros drivrutin för en laptop


 • Atheros Communications utvecklar produkter som rör nät-och trådlös kommunikation, bland annat nätverkskort som finns i många bärbara datorer. Om din Atheros adapter slutar fungera, har du system i ditt Windows-baserad dator som hjälper dig att fixa kortet så att dina meddelanden kommer att löpa smidigt igen. Datorn kommer att söka efter uppdaterade drivrutiner och hjälper dig att ladda ner och installera en fungerande drivrutin. Om du inte kan ladda ner en ny drivrutin via Enhetshanteraren i Windows enligt instruktionerna, besök datortillverkarens webbplats och använda deras supportsidor för att hitta lämplig drivrutin.

  Du behöver:
  USB-enhet


  1
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen". . . I det övre högra hörnet av kontrollpanelen klickar du på "lilla ikonen View" för att avslöja varje individuella val inom panelen.
  2.
  Klicka på "Enhetshanteraren".

  3.
  Klicka på den lilla triangeln eller pilen bredvid "Modem" och "Nätverkskort" för att utöka dessa två menyer. Hitta din Atheros enhet under en av dessa menyer. Observera att enheten inte själva drivrutinen kommer att noteras.
  4.
  Klicka på fliken "Allmänt" och klicka sedan på "Felsök" om det alternativet är tillgängligt och följ anvisningarna för att fixa programmet. Om denna möjlighet inte är tillgänglig eller att du har följt anvisningarna på skärmen och att de inte lösa problemet, klicka på fliken "Drivrutin".
  5.
  På "Uppdatera drivrutin" för att låta dina datorn för att söka efter uppdaterade drivrutiner på Internet. Om Atheros föraren påverkar din primära anslutning till Internet, använda en fast Ethernet eller uppringd anslutning att föraren inte påverkar. Följ anvisningarna på skärmen för att uppdatera och fixa din Atheros-drivrutinen. Om du inte kan ansluta din bärbara dator till Internet medan föraren inte fungerar, klicka på "Avinstallera Driver" från fliken "Drivrutin" och hitta en annan dator med Internetanslutning som tillåter nedladdningar, t. ex. en kompis eller offentlig dator.
  6.
  Koppla in en USB-enhet i någon ledig USB-port och tillåter datorn att känna igen den. Klicka på "Visa filer" eller liknande alternativ för att öppna enheten om datorn ber dig att välja vad man ska göra med enhet på din andra dator.
  7.
  Besök Atheros hämtning av drivrutiner sida (se Resurser) och leta reda på rätt drivrutin för enheten.
  8.
  Klicka på namnet på drivrutinen, sedan läsa avtalet och klicka på "Acceptera" på sidan med. Din drivrutinen laddas ner automatiskt när du klickar på "Acceptera. "
  9
  Leta hämtade drivrutinen filen på datorn -. Vanligen i" Downloads "mapp under" Mina dokument "eller" Dokument "- men inte öppna det <. br>
  10.
  Dra ner föraren till den mapp eller ikon som representerar din USB-enhet och vänta på att kopiera över helt, och sedan mata ut USB-enheten.
  11 .
  Anslut USB-enheten i din bärbara dator och dra föraren filen till din bärbara dator "Downloads" mapp eller annan valfri mapp. Ta ut USB-enheten när föraren har kopierat.
  12.
  Dubbelklicka på drivrutinen på datorn och följa alla anvisningarna på skärmen för att installera drivrutinen, inklusive att starta om datorn.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man uppgraderar minnet i Dell Inspiron 1100

Relaterade artiklar


 • typer av Internet-modem
 • hur man ställer in en USB-skrivare
 • hur man kan återställa en zt dator
 • hur man fyller en Lexmark Cartridge färgskrivare
 • hur du tar bort SSL-certifikat från IIS
 • hur man kopierar en startdiskett på en hårddisk
 • hur man konfigurerar fjärrskrivbordsservern 2008
 • Hur man monterar en kamera SD-kort i en Mac
 • hur man formaterar en Panasonic Lumix minneskort
 • hur du lägger upp faxnummer till SHARP FO-6700