Dator > hur man bygger den ultimata anpassad PC

 • hur man bygger den ultimata anpassad PC


 • Bygga den ultimata anpassade datorn är en av de bästa sätten att lära sig om alla de olika alternativ som finns att välja bland. Även om den exakta hårdvaran kommer ständigt förändras kommer metoder för att hitta den senaste och bästa komponenterna förblir sannolikt desamma för en tid framöver. Tänk på att köpa alla de bästa utrustning så snart den finns tillgänglig är ett bra sätt att spendera en massa pengar på en dator som kommer att finnas i några månader för mycket mindre

  Du behöver:.
  Case.
  Strömförsörjning.
  Moderkort.
  CPU.
  Kyllösning.
  Hårddisk.
  Optiska enheten.
  RAM.
  Grafikkortet.
  Ljudkort.
  Nätverkskort.
  Operativsystemet.
  Drivers.
  Skruvmejslar.
  Standoffs.
  Bakre porten fronten.
  Nylon buntband.
  Termisk kylfläns förening.
  Tangentbord.
  Mus.
  Monitor.
  Högtalare.

  Hitta de bästa komponenterna


  1.
  Köpa den senaste processorn från en av de stora tillverkarna genom att välja en med det högsta antalet borrkärnor körs på den snabbaste hastigheten tillgängliga. Jämför hastigheter genom att titta på oberoende hastighetstester, snarare än att bara förlita sig på reklamen klockfrekvenser. Skaffa en kyllösning som utformats speciellt för processorn. Köpa ett moderkort som stödjer processorn och erbjuder möjligheten att installera flera grafikkort och en stor mängd RAM
  2
  Köp den högsta hastighet och kapacitet RAM som moderkortet stödjer. . köpa tillräckligt av det för att helt fylla tillgängliga slots på moderkortet. Välj ett grafikkort teknik, såsom SLI eller Crossfire, som stöds av moderkortet. Köp grafikkort med flest RAM som körs på högsta varvtal, som kan användas i kombination med andra identiska grafikkort. Köp det maximala antalet grafikkort moderkortet kommer att stödja.
  3.
  Köp ett fall med gott om utrymme för moderkortet och grafikkort, samt flera hårddiskar och optiska enheter. Köp ett nätaggregat tillräckligt hög kapacitet för att driva alla komponenter som kommer att användas i systemet och har gott om kraft att avvara. Köp ett ljudkort som erbjuder de bästa trohet och de mest ljudkanaler, se till att det är förenligt med moderkortets kortplatser.
  4.
  Köp två av de största hårddiskar tillgängliga med den snabbaste hastigheten, mätt i varv /min och data-överföringshastighet, och även mängden ombord cacheminne. Köp en optisk enhet som stöder de senaste skivorna på högsta tillgängliga hastighet. Köp en avancerad tangentbord och mus utformad för spel, och köpa två stora bildskärmar med den högsta upplösning och bästa specifikationerna tillgängliga.
  5.
  Köp en kopia av det slutgiltiga versionen av senaste operativsystem som har stöd i hårdvaran.

  sammanfoga styckena


  1.
  Rikta in moderkort med fallet och installera standoffs när det gäller att matcha upp med alla skruvhål i moderkortet. Ta bort eventuella extra standoffs. Sätt tillbaka den bakre porten frontpanelen med en som matchar konfigurationen moderkortet hamnen.
  2.
  Sätt processorn på moderkortet genom att lyfta låsarm och anpassa stift 1 på processorn med stift 1 på moderkortet uttag, ofta en liten triangel i hörnet av varje. Lås CPU på plats och tillämpa kyla ho värme och fläkt eller vätskekylning kylfläns till processorn, fästa den ordentligt på moderkortet. Installera systemet RAM på moderkortet just nu.
  3.
  Installera moderkortet i ärendet genom att rikta de bakre portarna med sina respektive hål i den bakre fronten och placera moderkortet på standoffs. Skruva i skruvar i varje dödläge genom hålen i moderkortet och dra åt försiktigt så du inte skadar moderkortet. Installera strömmen om det inte redan finns installerat i fallet med fyra skruvar från baksidan av målet.
  4.
  Montera hårddiskar och optiska enheten i målet. Installera eventuella expansionskort i sina respektive platser på moderkortet, inklusive grafikkort, ljudkort, nätverkskort eller någon annan utrustning. Anslut kontakten fallet makt, återställning bly, HDD bly, högtalarledaren, USB leder, och strömförsörjning leder till moderkortet där anges av moderkortets bruksanvisning. Bifoga data kablar och strömkablar till enheterna och ansluta datakablarna till rätt portar på moderkortet.
  5.
  Tie bort alla lösa kablar med banden nylon kabel. Fäst tangentbord, mus, bildskärm och högtalare på utsidan av enheten och koppla en strömkabel till datorn och bildskärmen. Slå på systemet och placera operativsystemet CD eller DVD i den optiska enheten och väljer att starta från CD /DVD när du uppmanas av datorns BIOS vid start. Installera operativsystemet och följ anvisningarna som följer med hårdvara för att installera alla nödvändiga drivrutiner när operativsystemet laddas.

  Tips och varningar


 • Granska bruksanvisningarna för varje del av maskinvaran som kommer att installeras i systemet innan du installerar den och slår på systemet. Att granska all tillgänglig information online för samma utrustning om möjligt ta reda på vad vanliga problem som människor i allmänhet har när du installerar samma hårdvara och ta reda på vad de lösningar på dessa problem innan de uppstår.
 • Nästan varje objekt i en dator är statiskt känsliga och det är avgörande för att undvika utsläpp statisk elektricitet i de båda komponenterna under monteringen. Aldrig överklocka ett nytt system förrän den har haft en chans att köra i normal hastighet i minst en vecka.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man demonterar en Toshiba Satellite A10

Relaterade artiklar


 • Felsökning: hur man återställer en Sony SDM-s81
 • Hur installerar jag kanon BJC-250 skrivare på HP Pavilion PC?
 • hur man byter en Toshiba hårddisk
 • Installera mer minne i HP-datorer
 • hur du ställer in ett USB-modem
 • rensar bort min Dell Latitude X200
 • hur man överklockar AMD 9950
 • hur man fixar CRT-skärmar
 • hur man byter minne i en Toshiba A35
 • hur man byter en saknad nyckel på en Dell laptop