Dator > dokumentskanning krav

 • dokumentskanning krav


 • Du behöver:
  Små kryssmejsel
  . Minnesmoduler för uppgradering.

  Document Scanning används för en rad olika syften. Många dokument är digitaliserade så att de kan läsas av olika individer över hela världen. Specialister från olika delar av världen kan skicka diagnostiska data fram och tillbaka. Dessutom skannade bilder är mer sökbara än papperskopior. Men för bildskanning att bli framgångsrik, måste kraven vara uppfyllda.

  File Format

  Skannern bör veta hur många bilder som ska genomsökas, hur många kopior som ska göras av skannade bilder, vilka dimensioner den bilderna ska vara i och vilken bild filformat bilderna ska sparas i, t. ex. JPG eller BMP.

  papperskopia Backup

  Det ursprungliga dokument som har skannats ofta fortfarande bör bibehållas, så detta dokument kan ses när den digitala versionen av dokumentet innehåller ett fel.

  Dokument Strukturer

  Skannern bör att kunna skanna bilder på en mängd olika texturer så scanners har flexibilitet i vad som kan skannas, enligt Hälso InfoSystem Directory. Dessutom skannade vad ska skannas med hög upplösning.

  Importera och exportera

  scanning bör importera och exportera filer till andra program och hårdvara. Till exempel bör en bild skickas till ett Word-dokument, där en rapport kan skrivas som innehåller bilden. Samma bild bör också kunna överföras till skrivaren så att bilden kan skrivas ut vid ett senare tillfälle.

  Redigering

  Skannade bilder bör korrigeras så stavfel och andra misstag kan rättas till, enligt Hälso InfoSystem Directory . Redigeringsprogram behövs för att göra de ändringar som den skannade bilden.

  Backup

  När en bild har skannats, en omedelbar backup av bilden bör göras och förvaras på ett säkert ställe så att bilden är inte förlorad om den digitala filen eller original går förlorade.

  Highlightable

  Bilder som skannas ska ha text som kan markeras. Denna funktion är inte bara användbar när du söker efter viss text i ett dokument, men är också till hjälp för att tillåta användare att kopiera och klistra vissa delar av text från det skannade dokumentet.

  Begripligt

  Bilder som skannas måste vara sammanhängande så de tittar på dem kan förstå dem. Bilderna ska också vara tillräckligt tydlig för att de snabbt kan läsas. Bilder som inte scannas vid en tillräckligt hög upplösning eller som är skadade kanske inte lätta att se.

  Kryptering

  I vissa fall, t. ex. i skanning av patientjournaler, skall de anteckningar som skall krypteras så att obehöriga användare inte kan komma åt filerna. När dessa konfidentiella skannade bilder är tillgängliga, tidpunkten för bilden tillgång bör noteras automatiskt av imaging-programmet, enligt Hälso InfoSystem Directory.

  Resolution

  Bilder med högre upplösning kommer att placera en större belastning på lagring kapacitet lagringsenhet som innehar bilden. Därför bör bilder har en liten tillräckligt hög upplösning för att passa i lagret gränser, men har en stor tillräckligt hög upplösning för att vara läsbar.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man identifierar ett asus grafikkort

Relaterade artiklar


 • Hur storleksändra en primär NTFS-partition
 • hur man använder expansionskort i bärbara datorer
 • hur refillpatroner lexmark deskjet
 • hur man använder PS3 som en laptop mus
 • hur isär en MacBook Air
 • hur man öppnar en bärbar Mac skärm
 • hur man öppnar en HP Pavilion ze4220
 • mini bärbara dator jämförelse
 • hur man återställer admin lösenord i Windows
 • hur koppla in hp laptop på flygbolagens