Dator > hur man skriva ut trådlöst

 • hur man skriva ut trådlöst


 • Skriva har trådlöst många fördelar. Med en trådlös skrivare-anslutning kan du eliminera eko som orsakas av sladdar och kablar, skriv ut från var som helst i ditt hem eller kontor och spara pengar genom att dela en skrivare över ett hem-eller kontorsnätverk. En trådlös anslutning till skrivaren kan ställas in på en Wi-Fi-nätverk med en befintlig USB-skrivare eller en skrivare med inbyggd trådlös kapacitet. I båda fallen måste du redan har ett trådlöst nätverk som upprättats innan du kan skriva ut trådlöst

  Du behöver:.
  Dator.

  Skriva ut trådlöst med en USB-skrivare


  1.
  Kontrollera den trådlösa routern för att avgöra om den har en inbyggd skrivarserver. Om så är fallet kan du ansluta din skrivare till USB-porten på routern så att datorerna i nätverket kan komma åt skrivaren. Om den trådlösa routern inte har en skrivarserver, vidare till Steg 2.
  2.
  Att dela en skrivare som är ansluten till en dator i ditt trådlösa nätverk, klicka på "Start" sedan "Kontrollpanelen" och dubbelklicka på "Skrivare" ikonen. Högerklicka på ikonen för den skrivare som du kommer att dela och välj "Egenskaper". Sätt en bock i rutan bredvid "Dela denna skrivare. " Datorn med den anslutna skrivaren måste vara påslagen för att andra datorer att komma åt skrivaren.
  3.
  Följ skrivartillverkarens instruktionerna för att installera skrivardrivrutiner på andra datorer i nätverket . I de flesta Microsoft Windows-versioner kan du installera en skrivare genom att klicka på "Start" och sedan "Inställningar" och välja Kontrollpanelen. "Klicka på" Skrivare "och välj" Lägg till skrivare. "Välj alternativet att lägga till en nätverksskrivare och låt din dator för att söka efter och hitta din skrivare. Följ anvisningarna tills installationen är klar.
  4 .
  ut ett dokument eller en testsida för att se till att skrivaren fungerar korrekt.

  Skriva ut trådlöst med en skrivare med inbyggd trådlös kapacitet


  1.
  Köp en skrivare med inbyggd Wi-Fi. Det finns en mängd olika skrivare på marknaden med trådlös kapacitet byggs i. Många trådlösa skrivare har andra funktioner och även fungera som skannrar, kopiatorer och faxar. Shop runt för att hitta en skrivare som passar dina behov.
  2.
  Följ tillverkarens instruktioner för att lägga till skrivaren till nätverket. Du måste veta namnet på ditt nätverk och den trådbundna Equivalent Privacy (WEP) eller Wi-Fi Protected Access (WPA) lösenfrasen även känd som ditt nätverk lösenord. Anslut skrivaren och slå på strömmen för att komma åt inställningsmenyn. Om den trådlösa routern har Wi-Fi Protected Setup, välj alternativet på skrivarens inställningsmeny för "Push Button Setup. "Om din trådlösa router inte har denna funktion, måste du använda skrivarens" Setup Wizard "för att lägga till skrivaren till nätverket och ange lösenord till nätverket. Mer information finns i skrivarens produkten manual.

  3.
  Lägg skrivaren till datorerna i nätverket och installera programvaran för skrivaren. Använd skivan som följde med skrivaren för att installera drivrutinerna på varje dator i ditt nätverk. Se skrivarens produkt för anvisningar.
  4.
  testa anslutningen genom att skriva ut ett dokument eller testsida.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur data resor runt processorn

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en Lexmark antal bläckpatron 1
 • vad är skillnaden mellan Epson t068120 & t069120?
 • hur man byter gateway 600 tangentbord
 • hur man byter en Vostro 1500 LCD
 • Felsökning av HP C4480
 • vad är en duo processor?
 • hur man bygger en SFF PC
 • vad är den största FAT32-partition kan jag skapa?
 • Hur laddar jag ned musik från en skiva till en dator?
 • vad är streckkoden 39?