Dator > hur man kan återställa en HP Pavilion dv6000

 • hur man kan återställa en HP Pavilion dv6000


 • Det finns flera orsaker att någon kanske vill återställa en HP Pavilion DV6000 till fabriken färsk skick. Det är en bra idé att göra det innan sälja en bärbar dator eller efter att köpa en från någon så att den kan konfigureras med nya personliga inställningar och alla konfidentiella uppgifter raderas. Det hjälper också till att påskynda en HP Pavilion dv6000 laptop som har varit igång långsamt och kan lösa problem som orsakas av skadade filer eller virusinfektioner. Uppgradera hårddisken kräver vanligen ett nytt operativsystem installeras eller Systemåterställning också.

  Du behöver:
  HPs Pavilion dv6000 laptop
  . Systemåterställning disk.
  Internet-anslutning.

  Systemåterställning Initial Rutiner


  1.
  Sätt Systemåterställning skivan i den optiska enheten.
  2.
  Stäng av och starta den bärbara datorn.
  3.
  Välj att starta från CD /DVD när du uppmanas att under startprocessen.
  4.

  Välj Alternativet Systemåterställning när du uppmanas att fastställa HP Pavilion dv6000 eller återställa systemprogramvaran.
  5.
  Följ instruktionerna med standard val för installationsalternativ, säkerhet alternativ och automatiska uppdateringar.
  6.
  Infoga ytterligare diskar när du blir tillfrågad om de följer med systemet återställa disken. Ta bort alla disk fortfarande i enheten och sedan stänga av och starta om datorn när återställningen är färdig.

  Säkerhetsuppdateringar och ytterligare programvara


  1.
  Klicka på Start, Program, Windows Update för att ansluta till Microsoft Windows Update-webbplatsen.
  2.
  Installera tilläggsprogram och förtroende Microsoft om du uppmanas för att köra den senaste Windows Update-programvaran.
  3.
  Klicka på Sök efter uppdateringar och låta processen att gå tills den visar en lista med uppdateringar. Välj Anpassa och välj alla tillgängliga uppdateringar, inklusive viktiga, frivilliga, och hårdvara alternativ. Installera alla tillgängliga uppdateringar och låt Windows starta om HP Pavilion DV6000 om du uppmanas att göra det.
  4.
  Kör Windows Update förfarandet igen och upprepa steg tills det inte finns fler uppdateringar installera.
  5.
  installera någon extra programvara vid denna tid.

  tips och varningar


 • Windows-uppdateringen tar flera försök att uppdatera flesta datorer helt eftersom många uppdateringar inte blir tillgängliga förrän andra uppdateringar redan är installerade. Vissa uppdateringar måste installeras av sig själva och kommer att kräva andra uppdateringar efter installation också. Upprepa uppdateringen proceduren tills några nya uppdateringar dyker upp efter kontroll efter uppdateringar. Om du uppmanas att automatisk uppdatering att installera på ett schema. Systemåterställning diskar för HP Pavilion dv6000 finns på HPs webbplats för en liten avgift.
 • Systemåterställning helt radera alla filer på hårddisken, inklusive programvara, datafiler, bilder, musik, inställningar, drivrutiner och e-post. Säkerhetskopiera alla filer innan du påbörjar återställningen förfarandet. Många bärbara datorer kräver särskilda system återställa disken som skapades för den modellen laptop och inte svarar bra med andra former av installation av operativsystemet.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter tangentbord på en IBM T23

Relaterade artiklar


 • Definitionen av nätverksmaskinvara
 • vad är en dator biometriska enheten?
 • Lägga till en skrivare i XP
 • vad är skillnaden mellan Dell Inspiron 1521 & 1526?
 • hur man gör en DOS startbar USB-nyckel
 • jämförelse av Core 2 Quad & Core 2 Extreme
 • hur man ska förstå processor specifikationer
 • hur man fyller Skrivare Canon bläckstråleskrivare
 • hur kopiera IDE-enheter till SATA-enheter
 • vad är några riktlinjer att tänka på när du köper en dator för ditt jobb?