Dator > hur man byter tangentbord på en IBM T23

 • hur man byter tangentbord på en IBM T23


 • Om din IBM ThinkPad T23 har en defekt tangentbord, kan du ersätta det att börja använda den bärbara datorn till dess fulla potential igen. Oavsett om du spillt dryck på enheten eller om det helt enkelt har ett par brutna nycklar, saktar en defekt tangentbord produktivitet på en bärbar dator. Byte av tangentbordet på en T23 är enkel. De flesta människor kan slutföra sitt uppdrag på cirka en halvtimme

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel av storlek 2
  Anti-statiskt armband.


  1.
  Stäng av IBM T23 laptop och ta bort nätadaptern, om den är ansluten.
  2.
  Koppla ur alla andra kablar och ta bort eventuella kringutrustning som är ansluten till den bärbara datorn.
  3.
  Vrid T23 över att placera det undersidan upp. Skjut låsspärren för batteriet till höger och håll den. Dra batteriet ur facket medan du håller spärr i "upplåst" läge.
  4.
  Ta bort fästskruven för backup-batteriet finns i batteriet facket. Dra ut backup-batteriet ur facket.
  5.
  Leta hårddiskfacket mittemot batteriet facket. Ta bort fästskruven på luckan med stjärnskruvmejsel. Ta av luckan och dra hårddisken ur facket. Vänd T23 tillbaka.
  6.
  Leta Ultra Bay på ThinkPad T23. Om du söker på toppen av datorn, med LCD spärr mot dig, är Ultra Bay ligger på höger sida av datorn. Tryck på spaken bredvid viken framåt och dra ut den för att frigöra Ultra Bay.
  7.
  Vrid T23 tillbaka med undersidan av enheten igen visas. Lossa fästskruven på det trådlösa kortet luckan, men ta inte bort det. Ta bort skruven som är i direkt anslutning till batterispärren.
  8.
  Öppna trådlösa kortet luckan tills helt utsträckt. Ta bort skruven i tangentbordet spärren ligger i mitten av facket med stjärnskruvmejsel. Vänd T23 tillbaka över och öppnar LCD-skärmen.
  9.
  Luta laptop upp tills du når under undersidan av datorn. Tryck uppåt på låsspärren tills tangentbordet lossnar och separerar från den bärbara datorn höljet. Luta laptop tills underlaget är platt på bordet eller på skrivbordet.
  Tio.
  Dra upp på undersidan av tangentbordet tills du kan dra ut den från den bärbara datorn. Nå under tangentbordet och koppla bandet kabeln från moderkortet genom att dra ur kontakten.
  11.
  Placera det nya tangentbordet med facken under LCD-skärmen. Håll ned på tangentbordet upp när du ansluter kabeln till moderkortet. Lägg tangentbordet på plats på den bärbara datorn.
  12.
  Tillbaka skruven i tangentbordet spärren och stäng trådlösa kortplatsluckan. Backa steg som används för att demontera ThinkPad T23 att sätta ihop den igen.

  Tips och varningar


 • alltid på dig ett antistatiskt armband vid hantering av komponenter i ThinkPad T23 laptop. Delarna är känsliga för skador som uppstår på grund av elektrostatisk urladdning.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Felsökning av Belkin Wireless G Router f5d7230-4

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en kanon cli8 patron
 • hur du slår på den interna mikrofonen på en hp pavilion
 • hur formatera SD-minneskort
 • Hur länge ska jag ladda min HP laptop för?
 • hur man öppnar en mac bok
 • hur man skyddar ett microSD-kort
 • Tecra 730cdt laptop specifikationer
 • hur lätt säkerhetskopiera en hårddisk
 • Inaktivera ATI-drivrutiner
 • hur man spelar PAL DVD-skivor på min dator