Dator > hur du ställer in Bluetooth på en Sony Vaio

 • hur du ställer in Bluetooth på en Sony Vaio


 • Sony Vaio och Windows gör det enkelt att lägga till Bluetooth-enheter till din maskin. När du köper en ny Sony Vaio-dator kan du välja att få Bluetooth-teknik internt installerad i datorn. Om du inte valde detta alternativ när du köpte din Sony VAIO-dator kan du även installera Bluetooth-aktiverade enheter med hjälp av Bluetooth USB-kontakten. Denna enhet ansluts direkt till datorn och har förmågan att ta emot trådlös Bluetooth-signalen

  Bluetooth-aktiverade Vaio


  1.
  Högerklicka på Bluetooth-ikonen i systemfältet i nedre högra hörnet av skrivbordet.
  2.
  Klicka på "Lägg till en Bluetooth-enhet" från menyn som visas. Detta kommer att öppna en dialogruta som visar de Bluetooth-enheter du äger som kan anslutas till datorn.
  3.
  Klicka på någon av enheterna för att markera det. Klicka på knappen "Nästa".
  4.
  Klicka på alternativknappen bredvid "Använd det lösenord som finns i dokumentationen. "Kontakta din Bluetooth-enhet bruksanvisning för att hitta nyckeln. Skriv in den i textrutan och klicka på" Nästa "-knappen.
  5.
  Klicka på knappen" Nästa "efter nyckel är validerade. Klicka på "Finish"-knappen för att avsluta SET UP. Bluetooth-enhet aktiveras.

  USB Bluetooth Receiver


  1.
  Sätt i Bluetooth USB-mottagaren till en USB-kortplatsen på din dator. Om du använder Windows XP Service Pack 2, Vista eller 7 kommer drivrutinerna installeras automatiskt. för äldre versioner av Windows, sätta in installationsskivan som följde med din Bluetooth-enhet och följ anvisningarna på skärmen för att installera drivrutinerna.
  2.
  Klicka på "Start" på skrivbordet för att öppna Start-menyn och klicka sedan på "Kontrollpanelen". Klicka på "Nätverk och Internet" och sedan "Konfigurera en Bluetooth-enhet"
  3.
  Klicka på "Lägg till" knappen i Bluetooth-enheter fönstret. Detta kommer att öppna "Lägg till Bluetooth-enhet Wizard. " Klicka på kryssrutan bredvid "Min enhet är konfigurerad och redo att hittas" och klicka på knappen "Nästa" längst ner i fönstret.
  4.
  Klicka på en enhet för att markera den och klicka sedan på knappen "Nästa". På nästa skärm klickar du på knappen bredvid "Använd det lösenord som finns i dokumentationen. " Rådgör med din Bluetooth-enhet bruksanvisning för att hitta nyckeln. Skriv in det i textrutan och klicka på "Nästa"-knappen.
  5.
  Klicka på "Nästa" knappen efter nyckeln valideras. Klicka på "Avsluta"-knappen för att avsluta inrättas. Bluetooth-enheten kommer nu att aktiveras.

  Tips och varningar


 • Windows kanske behöver installera en drivrutin för Bluetooth-enheten beroende på enheten. Återigen, om du använder XP SP2 eller senare, kommer drivrutinerna installeras automatiskt. Om du använder en äldre version av Windows, måste du sätta in CD-skiva som medföljde enheten och följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinen.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter en överhettad batteriet på en Sony Vaio

Relaterade artiklar


 • hur reparera en scanner fel på en HP Officejet 7140
 • Felsökning en HP 7680
 • utförandet av en Intel Pentium D 3,2 GHz-hi
 • hur man konfigurerar inställningarna på ett NVIDIA grafikkort
 • hur man uppgraderar en processor eller grafikkort
 • hur man faxa från valfri dator på LAN
 • hur man byter RAM på en G4 PowerBook
 • hur man bränner en TDK DVD-R
 • hur man skriver en MP3-cd
 • Vilka är fördelarna med Virtual Desktop Infrastructure?