Dator > hur du fyller bläck på en Epson 82 patron

 • hur du fyller bläck på en Epson 82 patron


 • Att spara lite pengar på din Epson 82 bläckpatron, kan du leta efter en rabatt på en utbytespatron, eller så kan du skapa din egen rabatt genom att fylla patronen med bläck själv. En Epson 82 patron kan antingen vara en top-fylla patronen eller en bottom-fylla patronen. Metoden för återfyllnad patronen beror på vilken typ av patron

  Du behöver:.
  Epson 82 topp-fyllning eller nerifrån och fylla patronen
  . Tape.
  Ink.
  Fyllning sprutan.
  Fyllning nål.

  Top-Fyll patron


  1.
  Tejpa över det stora utgångshålet på botten av en topp-fylla patronen. Placera kassetten på en täckt yta så utgångshålet är på botten och fyll hålen är på topp. Om etiketten är fortfarande på kassetten, ta bort etiketten för att se hålen.
  2.
  Dra ut kontakten ur hålet på toppen av patronen att exponera patronen fylla hålet. Om du ser vitt material inne i hålet, har du upptäckt fel hål. Byt ut kontakten om det var felaktigt drog ut, och dra ur kontakten i andra änden av patronen.
  3.
  Placera en nål på sprutans spets och vrid nålen tills den klickar på plats. Sätt spetsen på nålen i bläcket, och drar ungefär 12ml bläck i sprutan.
  4.
  Sätt spetsen på nålen i kassetten fyller hålet. Tryck in kolven på sprutan för att fylla patronen med bläck. Dra ut nålen bakåt tills den knappt sätts in i kassetten. Dra tillbaka kolven för att avlägsna all luft i ampullen.
  5.
  Tillbaka kontakten till fylla hålet. Låt patronen att förbli sitter i upprätt ställning i åtminstone 30 minuter så att bläcket att sjunka ner i svampen.

  Bottom-Fill patron


  1.
  Placera tejp över det stora utgångshålet på patronen. Håll kassetten på en täckt yta. Håll botten av patronen, där utgångshålet är beläget längst ner. Slå inte på patronen upp och ner.
  2.
  Fast en nål i en spruta, och lås den på plats. Sätt sprutspetsen i bläck, och drar 20ml av bläck i sprutan.
  3.
  Stick nålen genom att fylla hålet på undersidan av patronen, direkt via kontakten, samtidigt som patronen i upprätt läge med hålen i botten. Om hålen är uppradade vertikalt ner patronen, fyll hålet närmast utgångshål. Om hålen är sida vid sida på kassetten, anser hålet "toppen" och fyll hålet som är på höger sida.
  4.
  Injicera bläcket i sprutan i patronen. Fortsätt att fylla patronen tills bläcket börjar att pressa ut hålet. När bläcket visas tar sprutan försiktigt för att inte rubba den kontakten. Torka kassetten av. Sätt ner den och låt den sitta i 30 minuter, så att bläcket kan tränga in i svampen. Slå inte på patronen upp och ner, och ta inte bort tejpen från utgångshålet, antingen som skulle kunna orsaka bläcket att läcka.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:mini bärbara dator jämförelse

Relaterade artiklar


 • hur man gör en bootbar USB-drivrutin
 • hur man använder expansionskort i bärbara datorer
 • Hur återställer jag a la gard elektroniska lås?
 • Hur man överför SD-kort medier
 • hur man köper en pc stationär dator
 • vad är syftet med ett PC-kort?
 • hur man manuellt starta en död USB-tangentbord
 • hur du skannar på Allt-i-ett HP Officejet j3640
 • hur man byter en CD-ROM i en bärbar dator
 • hur man konfigurerar Linksys wga54g