Dator > den bästa USB-högtalare för bärbara datorer

 • den bästa USB-högtalare för bärbara datorer


 • USB-högtalare använda en USB-anslutning från din dator för att ge ljud till användaren. . Ljudströmmen är typiskt digital och strömmen till högtalarna tillhandahålls från den bärbara datorn. Vid jämförelse med inbyggda högtalare på en bärbar dator, extern USB-högtalare ger bättre ljudkvalitet. Välja den bästa USB-högtalare för en laptop allt beror på dina behov och budget.

  Logitech V20

  Logitech V20 högtalare har en lutande hållning gör dem idealiska för användning bordsskiva. Kroppen är silver och grått och högtalarna är silver med svart mesh. Dessa högtalare ger dig digitalt ljud, vilket gör dem lämpliga för filmer och musik. Logitech V20-högtalarna är 2 watt med en 70 Hz till 20 kHz respons och multimedia användning reglage som är placerade på den högra högtalaren. En kompakt resefodral som huserar högtalarna är inkluderad.

  Altec Lansing XT2

  Dessa högtalare har en inbyggd mikrofon om du vill använda VoIP för telefonsamtal eller om du behöver en mikrofon för spel. Högtalarna till fullo använda de USB-anslutning eller kan användas med en medföljande nätadaptern till kontakten i väggen. Altec Lansing XT2-högtalare är också kompatibla med Altec BB2001 subwoofern, som är frivillig. Dessa högtalare är 2,2 inches-by-1. 4 inches-by-7. 4 inches och har en 4 watts uteffekt med nätadaptern eller 1,6 watt, med hjälp av USB uteffekt. Högtalarna har en 100 Hz till 20 kHz respons och multimedia användning kontroller. Enheten har även en extra stereo-ingång.

  DJ-12 USB Speaker

  Sunwin DJ-12 är ett stort högtalarsystem. Detta är en multifunktionell högtalarsystem som är lämplig för dem som älskar deras musik och inte har plats för flera mediespelare, till exempel i ett studenthem. Det kan stödja både SD-och MMC-kort samt U diskar, inklusive mobiltelefoner som U disk funktionen. Det kan också läsa MP3-format direkt från ett minneskort. En bärbar dator ansluts via en USB-sladd, som ingår. Denna högtalare kommer också med en fjärrkontroll.

  Kensington Pocket Speakers

  Dessa små högtalare ansluts till datorn med en utdragbar USB-kabel. Kensington Pocket Speakers är 4,5 inches-by-2,75 inches-by-1. 5 inches i hopfällt läge. Högtalarna har en volym hjul och blåljus när systemet slås på. Dessa högtalare ger bättre ljud än inbyggda i bärbara högtalare. Är dock låg volym jämfört med större bärbara högtalare. Med den ringa storleken och väger 9,6 oz. Dessa ficka högtalarna fungerar bra för resor.

  Tritton Technologies Sound Bite

  The Sound Bite högtalarna ser ut ungefär som en hockeypuck när de viks. The Sound Bite har en USB-kabel som är permanent anslutna, som förvaras prydligt i botten på enheten. Denna högtalare har tre högtalare som består av två 1-tums satellit högtalare och en 2-tums subwoofer. Även om denna enhet kan vara lite större än andra på marknaden, det är fortfarande så liten storlek för att passa in i din laptop väska och den väger 9,9 oz. Tritton Technologies Sound Bite har inte någon ljudingång, vilket innebär att du inte kan använda det med en iPod eller liknande anordning.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man fyller dell bläck

Relaterade artiklar


 • hur man byter CMOS-batteriet i en Presario 1240
 • hur säkra hårddiskar
 • hur man byter batterier i en HP trådlös mus
 • vad som är fäst mot rutnät?
 • Hur länge ska en CAT5 patch-kabel vara?
 • hur man återställer bläcknivåerna på en HP Deskjet F4100
 • hur man byter minne på en gateway MD-3450 laptop
 • SONY VGN-nr398ds specifikationer
 • hur du ansluter VGA till s-video
 • hur man öppnar en ThinkPad jag fallserier laptop